13 тисяч пачок сигарет покинули невідомі в Закарпатті біля кордону з Угорщиною

13 тисяч пачок сигарет покинули невідомі в Закарпатті біля кордону з Угорщиною
26 ящиків безакцизних сигарет покинули невідомі біля кордону з Угорщиною. Про це повідомила речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова.

 

За її словами, групу людей, які несли пакунки, обгорнуті в поліетиленові пакети військовослужбовці відділення "Вилок" побачили ввечері 21 жовтня.

"За 300 метрів до водного каналу Ботар, через який проходить кордон, вони виявили чоловіків з пакунками на плечах. Помітивши прикордонників контрабандисти, попри попереджувальні постріли, втекли. Під час огляду місцевості прикордонники виявили 13 пакунків з 26 ящиками сигарет, мобільний телефон та ID-картку громадянина України, яка можливо належала одному із контрабандистів", — розповіла речниця.

Наразі прикордонники встановлюють причетних до контрабанди. Невідомі планували перемістити через кордон 13 тисяч пачок сигарет без марок акцизного збору України.

За фактом незаконного виготовлення, збуту та транспортування з метою збуту підакцизних товарів прикордонники направили повідомлення до Закарпатської обласної прокуратури. Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу, їх передадуть співробітникам ДФС.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів