"Ужгородці" Віктор Хомченко, Віктор Ряшко та Василь Пиняшко - у збірній туру

"Ужгородці" Віктор Хомченко, Віктор Ряшко та Василь Пиняшко - у збірній туру
Гравці “Ужгорода” Віктор Хомченко, Віктор Ряшко та Василь Пиняшко потрапили у збірну 14 туру Першої ліги. Футболісти допомогли закарпатській команді здобути виїзну перемогу над “Альянсом” 2:3. Традиційно найефективніших гравців та тренера визначає медіа SportArena разом ПФЛ.

 

“Топовий матч від середньої лінії ужгородської команди: незважаючи на досвідчених суперників, які вдома зазвичай здорово контролюють м’яч, гості змогли заробити два стандарти під виконання (ці два пенальті реалізував Ряшко) та подачі, які добре виходили у Віктора. Кожен зароблений штрафний чи кутовий гості намагалися виконувати під загострення, завдяки чому досягли стратегічної переваги та сенсаційно обіграли долинян на їхньому полі”, — зазначили на сайті SportArena.

Виступ Василя Пиняшка охарактеризували так: “Вінгер закарпатців добре підтримував з глибини форвардів Хомченка та Гайдучика, видав чимало традиційних флангових рейдів із загостренням. Власне, один із них завершився передачею на Хомченка, якого збив суперник. Другий 11-метровий заробив сам Василь, після удару якого м’яч влучив у руку суперника. Міг Пиняшко забивати й сам, запустивши м’яча над поперечиною. Словом, відіграв з іскоркою та вогником”.

Також прокоментували гру Віктора Хомченка: “Форвард працьовитий, зазвичай виконує великі обсяги бігової роботи, пресингує, опускається за м’ячем між лініями. Проте в Сумах він не лише працював на команду (згадаймо низку скидок і передач під загострення, а також зароблений пенальті під перший гол). Віктор встиг на добивання після того, як голкіпер Альянсу парирував удар Гайдучика, завдяки чому закріпив перевагу своєї команди”, — зазначили на сайті.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів