Суд арештував мукачівського наркодилера, у якого поліцейські вилучили «товару» на понад пів мільйона гривень

Суд арештував мукачівського наркодилера, у якого поліцейські вилучили «товару» на понад пів мільйона гривень
В Мукачівському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу для 32-річного мешканця Мукачівщини, який підозрюється у збуті наркотиків. Фігуранта взято під варту з можливістю внесення застави.

 

Вчора, 12 жовтня, у Мукачівському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу для 32-річного наркодилера з Мукачівщини. Чоловік обгрунтовано підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України. Заслухавши доводи слідства суддя задовільнив клопотання сторони обвинувачення – на період досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 713 тисяч гривень.

За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.  Нагадаємо, на вихідних оперативники кримінальної поліції Мукачева в ході спецоперації ліквідували канал надходження наркотиків у область. 

З помешкання  32-річного наркодиллера поліцейські вилучили партію наркотиків, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить понад пів мільйона гривень.

У  ході досудового розслідування поліцейські встановлять можливих спільників підозрюваного та осіб, яким останній збував та мав намір збути вилучені наркотики.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів