Під домашній арешт відправлять закарпатця, в машині якого знайшли 4 кг металічної ртуті

Під домашній арешт відправлять закарпатця, в машині якого знайшли 4 кг металічної ртуті
Жителю села Рокосово Хустського району обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту отруйних речовин в особливо великих розмірах, — повідомила Суспільному речниця прокуратури Закарпаття Катерина Хижняк.

 

За словами речника патрульної поліції Закарпаття Ернеста Завадського, жителя Хустщини затримали 7 жовтня на автошляху "Київ-Чоп" в межах с. Нижні Ворота при перевезенні 4 кг хімічної речовини.

"Проведена експертиза підтвердила те, що рідина, яка знаходилась у колбах в автомобілі "Skoda Octavia", є отруйною металічною ртуттю", — розповіла Катерина Хижняк.

Речниця додала: "Крім того, під час огляду місця події в автомобілі виявили і зброю. Однак правоохоронці встановили, що це – помпова рушниця, на зберігання якої чоловік мав дозвіл". За словами Катерини Хижняк, прокуратура намагається оскаржити запобіжний захід підозрюваному у незаконному зберіганні отруйної речовини. Наразі скаргу подали до Закарпатського апеляційного суду.

Фото ілюстративне

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів