Закарпатські поліцейські припинили ще три точки підпільного грального бізнесу

Закарпатські поліцейські припинили ще три точки підпільного грального бізнесу
Роботу ще трьох ігротек припинили оперативники поліції в обласному центрі Закарпаття, на Ужгородщині та в Мукачеві. Із нелегальних закладів поліцейські вилучили всю техніку та розпочнуть слідство.

 

Сьогодні співробітники карного розшуку поліції Закарпаття, за силової підтримки бійців Роти поліції особливого призначення, припинили роботу ще трьох закладів, які нелегально надавали послуги у сфері грального бізнесу. 

Йдеться про ігротеки, що незаконно функціонували по вулиці Українській в Ужгороді, в селі Розівка по вулиці Свободи та в місті Мукачево по вулиці Лучкая. На момент появи працівників поліції в приміщеннях перебувало 15 відвідувачів та адміністратори.

Діяльність закладів правоохоронці припинили, грошові кошти та всю техніку, яку використовували для азартних ігор, вилучили та скерують експертам для дослідження. 

Такі дії зловмисників слідчі кваліфікують за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). В ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть безпосередніх організаторів вказаних закладів, яким відповідно до санкції статті загрожує до 680 тисяч гривень штрафу. 

Нагадаємо, що 20 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України підписав Розпорядження №1325-р, яке доручає Національній поліції України вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Поліція Закарпаття і надалі протидіятиме спробам організувати гральний бізнес в регіоні. Також звертаємося до громадян з проханням повідомляти на лінію «102» інформацію про відомі адреси функціонування підпільних ігротек. Анонімність гарантуємо.  

 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів