Завтра відзначать номінантів й переможців проєкту «Ужгородці, якими ми пишаємося»

Завтра відзначать номінантів й переможців проєкту «Ужгородці, якими ми пишаємося»
8 жовтня відбудеться урочиста церемонія нагородження номінантів та переможців проєкту «Ужгородці, якими ми пишаємося». Проєкт стартував 2 місяці тому з метою відзначити ужгородців, які своїми досягненнями, працею, талантами прославляють наше місто та покращують життя в Ужгороді.

 

«Разом із містянами, підписниками наших сторінок у соцмережах ми сформували 10 номінацій та відібрали по троє фіналістів до кожної. Це дуже достойні й талановиті люди з різних сфер, однак усіх їх об’єднуєлюбов до Ужгорода та праця на благо нашого міста. Зараз триває голосування за переможців. Ужгородці активно підтримали проєкт та доєдналися до голосування. Це дуже приємно, бо демонструє, що ми вміємо і можемо об’єднуватися довкола гарної справи», – розповідає організаторка проєкту, керівниця Фонду Андрія Півня Віра Півень

Підтримати своїх фаворитів можна на сторінці голосування до 7 жовтня включно. З 7 на 8 жовтня опівночі лінії для голосування будуть закриті. Результати ж оголосять на урочистій церемонії з нагоди фіналу проєкту. Нагороджуватимуть переможців діти, учасники ще одного популярного проєкту фонду «Ужгород – місто талантів».

«Організатори готують дуже класну програму заходу. Це буде справжнє свято для всіх учасників проєкту. Бо «Ужгородці, якими ми пишаємося» – не про переможців чи переможених. Це проєкт про талановитих, творчих, достойних містян, які є душею міста, які наповнюють Ужгород життям. Усі вони гідні уваги та визнання», – каже Лариса Липкань, журналістка й ведуча церемонії нагородження.

Організатори анонсують цікаву програму вечора. На учасників проєкту чекають виступи гуртів “Чаламада” та “Vandor”, команди “Наша Файта”, виконавців Галини Гаврилко, Дмитра Фесенка, студії сучасного танцю “Бліц” та клубу спортивного танцю “Грація” й багато інших цікавих концертних номерів.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів