Ужгородські патрульні затримали нетверезого, який керував авто після позбавлення права керування судом

Ужгородські патрульні затримали нетверезого, який керував авто після позбавлення права керування судом
Днями на вулиці Другетів. Близько 18-ї години інспектори помітили авто BMW, за кермом якого перебував чоловік, що позбавлений права керування автомобілем. Інспектори подали йому вимогу про зупинку за допомогою маячків та звукового сигналу. Спочатку водій зупинив автівку, але згодом рушив з місця зупинки і почав тікати, створюючи аварійні ситуації та наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

 

Патрульні почали переслідування вулицями міста і передали орієнтування на автівку екіпажам, які були неподалік. Протягом всієї погоні інспектори подавали вимогу про зупинку керманичеві, але він не зупинявся. Згодом авто вдалося зупинити за допомогою блокування на вулиці Устима Кармелюка.

Під час перевірки документів поліцейські з'ясували, що 31-річний чоловік позбавлений права керування Ужгородським міськрайонним судом, терміном на 3 роки. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, яким передали справу.

Окрім того, під час спілкування з водієм поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився від огляду.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік), ст.122-2 (Невиконання водієм вимог про зупинку), ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) КУпАП.

Загальна сума штрафу становить 71 808 гривень.

Пам'ятайте, що керування без відповідних документів та нетрезому стані є неприпустимими!

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів