За день пожертви задля порятунку Павлика Мотички досягли рекордної суми

За день пожертви задля порятунку Павлика Мотички досягли рекордної суми
2 975 574 гривень вдалося зібрати 28 вересня на лікування хворого на СМА Павлика Мотички. Внесків надійшло на 1 487 787 гривень. Як і було анонсовано, їх подвоїли благодійники.

 

Про це йдеться у дописі на сторінці help.pavlik.sma. Вчорашня сума пожертвувань перевищила збори під час акції на підтримку Павлика на День Незалежності, коли небайдужі переказали на користь хлопчика понад 1,17 млн гривень, які також були подвоєні.

Волонтери розкрили ім’я благодійника, завдяки якому стало можливим подвоєння вчорашньої суми. Цього разу створити диво вирішила сім’я Єви Короленко. Це дівчинка з Одеси, яка також народилася з СМА. Цієї весни вона отримала шанс на життя, вигравши у лотерею укол Zolgensma. Одна ін’єкція препарату, який здатен вилікувати спинально-м’язову атрофію, коштує понад 2 млн доларів. Однак щороку сто безкоштовних доз дороговартісних ліків компанія-виробник розігрує у лотерею. 

На момент виграшу на лікування Єви було зібрано 45% необхідної суми – це мільйон доларів. Кошти зберігалися на польській платформі. 8 липня 2021 року Єва отримала Zolgensma, а невитрачені гроші її сім’я тепер віддає на допомогу іншим дітям.

«Вчора у чудового хлопчика Павлика @ help.pavlik.sma був чарівний день – підсумки кошти множилися на x2. А чарівником для Павлика була наша Євочка.

Команді Павлика вчора вдалося зібрати 1 487 787 грн. Це відмінний результат за виконану працю. І цю суму ми подвоюємо.

Ми дуже просимо всіх звернути увагу на цього чудового хлопчика. Йому вже 2 рочки, він не може брати участь в лотереї і вага вже 12 кг. Тому вся надія тільки на вас, на добрі відкриті серця. А часу практично не залишилося.

Павлику дуже потрібна Ваша допомога!» – написав у соцмережі батько Єви Олег Короленко.

Всього для Павлика Мотички вдалося зібрати 25 954 928 грн, що становить 39.9% від необхідної суми.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів