В Ужгороді відбудеться публічне обговорення користування сучасними біговими доріжками "Авангарду"

В Ужгороді відбудеться публічне обговорення користування сучасними біговими доріжками "Авангарду"
У вівторок, 28 вересня, о 18:00 у конференцзалі ужгородського стадіону «Авангард» (центральний вхід на головну трибуну) відбудеться публічне обговорення правил користування сучасними біговими доріжками стадіону, а також наявні проблеми та пропозиції їх вирішення.

 

«Наша мета – обмінятися думками щодо єдиних правил користування біговими доріжками, вирішити, що дозволено, а що не передбачено, загалом виробити норми поведінки на цих доріжках як для професійних, так і спортсменів-любителів, – зазначає в.о. директора установи «Стадіон «Авангард» Віктор Качур. – Тому зараз ми анонсуємо публічне обговорення цієї теми і запрошуємо до нас на стадіон усі зацікавлені сторони».

До участі в обговоренні щодо користування легкоатлетичним ядром керівництво стадіону запрошує представників спортивних клубів, ДЮСШ, легкоатлетів, тренерів, спортсменів-любителів, представників ЗМІ.

Нагадаємо, легкоатлетичне ядро на головному стадіоні обласного центру було капітально відремонтоване у 2019 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету Ужгорода.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів