На Закарпатті водій вантажівки наїхав на двох пішоходів: Один помер у лікарні

На Закарпатті водій вантажівки наїхав на двох пішоходів: Один помер у лікарні
У селі Велика Копаня 23 вересня водій вантажівки наїхав на двох пішоходів. Один помер у лікарні, — про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, аварія сталася близько 22-ї години. До правоохоронців звернувся водій вантажівки та сказав, що збив двох людей на дорозі села Велика Копаня, неподалік Виноградова.

"Слідчі встановили, що в момент наїзду пішоходи рухалися в попутному з водієм напрямку по краю проїжджої частини дороги", — розповіла речниця.

Обох пішоходів госпіталізували до Виноградівської лікарні. "53-річного жителя села Стеблівка Хустського району до травматологічного відділення, 51-річного — до реанімаційного відділення медзакладу. Останній від отриманих травм помер", — розповіла Ганна Дан.

Водія вантажівки освідчили — за кермом він перебував тверезим. За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль помістили на спецмайданчик. У справі триває слідство. Водію загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі

Суспільне Закарпаття

 

 

24 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів