На Берегівщині поліцейські викрили чоловіка на вирощуванні та зберіганні нарковмісних рослин

Під час санкціонованого судом обшуку на території помешкання жителя села Неветленфолу працівники поліції виявили посіви та заготовки наркотичних рослин. Рослини конопель вилучено. У справі триває слідство.

 

Вчора, 22 вересня, у селі Неветленфолу  працівники поліції Берегівщини провели обшук за місцем проживання 40-річного фігуранта злочину. На території  дворогосподарства правоохоронці виявили теплицю, яку чоловік облаштував спеціально для вирощування нарковмісних рослин. Відтак в ході обшуку працівники поліції вилучили 15 кущів конопель, а також два пакети, заповнені зрізаними рослинами, які фігурант уже  підготував  для сушіння.

Усі речові докази поліцейські вилучили та відправили для  проведення експертизи. За фактом незаконного вирощування конопель слідчі Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України, а  також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 309 Кримінального кодексу України У ході досудового розслідування буде встановлено мету вирощування чоловіком такої кількості нарковмісних рослин.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів