Закарпатцям до уваги: до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» можна підключитися до 30 вересня

Закарпатцям до уваги: до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» можна підключитися до 30 вересня
ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», отримало від своїх клієнтів 5753 заявки на підключення до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Найбільша кількість заявок надходить з Ужгорода, Мукачева та Хуста. Станом на 21 вересня на тариф переведено 5128 споживачів. 99% клієнтів, що обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж, окрім газової плити, мають опалювальні прилади.

 

Ужгородка Лілія Мізун обрала тариф «Твій газ Рівномірний платіж», аби зменшити витрати в опалювальний період.

«У мене газове опалення і зимою я платила близько 2000 гривень. Для сімейного бюджету це багато. Знайомі запропонували мені підключити тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і тепер до травня наступного року платитиму 1024 грн і це дуже вигідно для мене», – розповіла пані Лілія.

У ТОВ «Закарпатгаз Збут» наголошують: приєднатися до тарифу можна до 30 вересня. За словами директорки компанії Вікторії Томинець, з 276 тисяч клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут», 92% мають індивідуальне опалення.

«80% річного споживання припадає на опалювальний період. Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» дасть можливість клієнтам щомісячно платити одну і ту ж суму. Тобто споживач не перейматиметься, наскільки різко зростає споживання газу та оплата за нього, оскільки тариф розраховується ще до початку опалювального періоду. Тариф дасть можливість не накопичувати заборгованість і, відповідно, не мати ризиків відключення і розвантажити сімейний бюджет», – зауважила Вікторія Томинець.

Для переходу на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву-приєднання. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua та у відділеннях ТОВ «Закарпатгаз Збут» – https://zk.gaszbut.com.ua/contacts .

ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів