В Ужгороді відбудеться перший міжвідомчий кубок зі стронгмену серед правоохоронців

В Ужгороді відбудеться перший міжвідомчий кубок зі стронгмену серед правоохоронців

 

11 вересня на площі Театральній в Ужгороді відбудеться перший Міжвідомчий кубок зі стронгмену серед правоохоронних органів Закарпатської області. Програму заходу та видів вправ презентували в Ужгородському прес-клубі організатори, йшлося також про команди та учасників Кубку.

Це перша в області спортивна подія, у якій змагатимуться найсильніші чоловіки силових структур та державних установ зі всієї Закарпатської області. За першість у Кубку боротимуться в 5-х видах силових вправ. Про це розповів Ернест Завадський, співорганізатор. «Це такі вправи як «Прогулянка фермера» (100 кг 20+20 метрів), Мен худстоун (80 кг на кількість разів через планку 1,45 м), Кантування покришки + бурпі 10 разів, Логліфт 70 кг на кількість разів та трак пул двохкрафтерів 20 м, - пояснив Ернест Завадський. - Запланована кількість команд-учасників — від 10-ти (у кожній команді по 2 учасники, тренер + 1 запас). Запрошені команди: ГУНП УСБУ УДСНС Управління патрульної поліції, ГУ ДФС, Закарпатське УВП №9, Закарпатська митниця, Чопський прикордонний загін, Мукачівський прикордонний загін, Управління Держспецзв’язку, Апеляційний суд, Судова охорона, НДЕКЦ, Управління поліції охорони». Кожен охочий зможе спробувати себе у ролі стронгмена та виконати вправи, які робитимуть учасники змагань.

За словами Ернеста Завадського, змагання проводяться з метою популяризації та підвищення майстерності, зміцнення здоров’я, виявлення кращих команд, а також, щоб привернути увагу до закарпатця Павлика Мотички, у якого діагностували СМА. Усі учасники та гості змагання побачать яскраве спортивне дійство та зможуть долучитися до збору коштів для лікування Павлика Віталій Дячук, співорганізатор, допомагав з візуалізацією та комунікаційною складовою Кубу. Каже, що захід перший у подібному форматі і повинен бути видовищним. «Хочемо залучити якнайбільше людей і мотивувати до участі у спортивних змаганнях. А також нагадати про необхідність бути благодійниками», - додав Віталій Дячук. Судитимуть змагання професійні спортсмени, особливих обмежень для участі немає, але фізична підготовка вітається. У майбутньому Кубом планують зробити міжнародним.

 

03 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів