1 вересня – особливий день сьогодні у 113 школярів села Пацканьово (ФОТО)

1 вересня – особливий день сьогодні у 113 школярів села Пацканьово (ФОТО)
Особливий день сьогодні у 113 школярів села Пацканьово. 1 вересня, новий навчальний рік, вони зустріли у новому статусі – гімназистів. За новою шкільною реформою новий статус отримав заклад, який був загальноосвітньою школою І-ІІ ступенів. Тепер це Пацканівська гімназія, яка надаватиме базову середню освіту, має у своєму складі початкову школу та дитсадок. Отримала гімназія і нового керівника – молоду перспективну педагогиню Нелю Гедьо.

 

Що залишилося незмінним, як і багато років поспіль – це візит земляка, уродженця Пацканьова, почесного жителя цього села та Ужгородського району Василя Ковача. І вже традиційно Василь Ілліч завітав на свято із подарунками та гостинцями – від себе особисто та від генерального директора енергетичної компанії "РЕНЕР" Сергія Ковача. Кожен із першокласників, а їх цьогоріч 16, отримав шкільний портфель із усім необхідним канцприладдям.  Школі подарували також ноутбук та принтер, юним спортсменам – м'ячі. Звісно ж, були й солодощі – торти, тістечка, соки та морозиво.

Привітала із Днем знань присутніх і депутатка Середнянської селищної ради, жителька Пацканьова Оксана Булеца. Побажала дітям отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання, вчителям – успіхів у новому навчальному році, передала подаруночки.

Василь Ковач, вітаючи вчителів, дітей та батьків із початком навчання, побажав, щоб воно було очним, а не дистанційним, здоров'я та наснаги. Нагадав дітям, що за високі успіхи у навчанні за підсумками року вони зможуть отримати й грошові винагороди від компанії "РЕНЕР" – премію заснували понад 3 роки тому. Тож мають ще один стимул для того, щоб добре вчитися.  "Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях", – сказав у вітальному слові Василь Ілліч, звертаючись до дітей. Подякував учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, щоб робота приносила задоволення.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів