КІТ Груп: фінансові послуги нового покоління доступні у Тернополі

КІТ Груп: фінансові послуги нового покоління доступні у Тернополі

 

Мережа КІТ пропонує цивілізований та безпечний сервіс обміну валют.

Про компанію

Компанія KІТ Груп  вже десять років працює на українському  фінансовому ринку. Мережа сервісу налічує 86 пунктів обміну валюти, розташованих у 24 найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпрі Львові, Тернополі та ін. Протягом своєї роботи компанія зарекомендувала себе з найкращого боку, обслуживши близько 100000 клієнтів.

Про переваги співпраці з КІТ Груп

Компанія проаналізувала досвід багаторічної роботи на готівковому ринку валюти і створила для своїх клієнтів найзручніші умови, виключивши всі моменти небезпеки або невизначеності. Наразі КІТ є найбільшою мережею фінансових послуг для бізнесу в Україні. Компанія пропонує користувачам своїх послуг низку істотних переваг.

Обмін валют здійснюється за допомогою найширшої мережі обмінників в України і, наприклад, найкращий курс євро Тернопіль можна знайти саме тут. До послуг клієнтів наявні для обміну валюти світу у найкращому асортименті за оптимальними курсами. 

Всі операції з валютою абсолютно легальні, прозорі та безпечні. Якщо сума угоди перевищує 500 доларів США, клієнт отримує найкращий гуртовий курс долара Тернопіль (чи любого іншого міста). Всі обмінні пункти компанії працюють у режимі 24/7. Також працює сайт компанії, де можна дізнатися поточний курс валют Тернопіль.  

Про решту сервісів компанії

Для всіх клієнтів працює опція «забронювати курс протягом однієї години» за допомогою сайту компанії або телефону. Пропозиція на ринку обміну валют постійно вивчається й найвигідніші варіанти публікуються на телеграм-каналі мережі. 

Особлива увага приділяється безпеці самої процедури обміну. Процес відбувається о закритій кабінці з усією зручністю без зволікань. Також компанія бере на себе супровід великих сум готівки. За цією послугою клієнти можуть отримати цілий пакет послуг:

  • підрахунок та перевірку купюр на справжність;
  • конвертацію за гуртовим курсом;
  • видачу коштів у будь-якому місті України за розпорядженням клієнта;
  • гроші транспортуються за вказаною адресою до офісу або приватної оселі;
  • існує можливість розміняти купюри дрібнішими;

Серед послуг компанії також слід зазначити приймання зношених та пошкоджених купюр всіх типів (надірвані, протерті, випрані, фрагментовані купюри). Компанія пропонує бізнесу зручний шлях оплати за надані послуги й товари шляхом грошових переказів. Клієнт вносить готівкову оплату без відкриття окремого грошового рахунку. Для постійних користувачів діє програма знижок та акційні програми.

 

31 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів