Кубок Карпат 2021 «Borzhava Forever”: травмувався один із екстремалів

Кубок Карпат 2021 «Borzhava Forever”: травмувався один із екстремалів
Цими вихідними в Карпатах фінішували традиційні, щорічні змагання з парапланерного спорту Кубок Карпат 2021 «Borzhava Forever”.

 

Упродовж 8-14 серпня любителі парапланеризму із задоволенням боролися за перемогу, літаючи в повітрі над Боржавськими полонинами. І хоча пароплан вважається самим надійним та безпечним літальним апаратом, однак парити над гірськими краєвидами, виконуючи програму цього спортивного свята, під силу не кожному. Тож, поки спортсмени-екстремали долали складні умови змагань, закарпатські гірські рятувальники смт Міжгір`я, с. Нижні Ворота та Мукачева пильнували їх безпеку та при потребі надавали допомогу.

 

На щастя, змагання обійшлися без особливих пригод, хоча працівникам ДСНС таки довелося допомагати 36-річному екстремалу з Івано-Франківської області. Щоправда, даний парапланерист не був учасником змагань, а виконував вільні польоти в ра оні гори Мала Гемба. З'ясувалося, що чоловік невдало приземлився та травмував собі праву ногу. Надзвичайники гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір'я на квадроциклі добралися до постраждалого, якому довелося накладати на кінцівку шину. Після надання долікарської допомоги, рятувальники передали потерпілого під опіку його друзів- екстремалів.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів