Міський голова Ужгорода взяв участь у муніципальному форумі в Одесі

Міський голова Ужгорода взяв участь у муніципальному форумі в Одесі
Про це Богдан Андріїв написав у Фейсбуці.

 

Проблемні питання місцевого самоврядування обговорили на XVІ Українському муніципальному форумі в Одесі, який організувала Асоціація міст України. На взаємодії, ефективній співпраці і прозорості в ухваленні важливих для громад рішень наголосив голова АМУ Віталій Кличко. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловив підтримку діяльності Асоціації міст України, відзначив, що вертикаль влади має будуватися на партнерських відносинах.

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять та у приміщенні

Через пандемію коронавірусу не було можливості для зустрічей. Зараз, після тривалої перерви, голови територіальних громад, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, народні депутати, експерти, закордонні партнери Асоціації міст України нарешті зібралися й обговорили питання, які сьогодні турбують громади.

Під час трьох тематичних днів дискутували про принципи роботи влади на місцях, відкрите врядування, енергоефективні технології, сталий місцевий соціально-економічний розвиток. Обмінялися досвідом, виробили спільну позицію щодо розвитку місцевого самоврядування, щоб донести її до органів державної влади, - йдеться в дописі.

 

29 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів