Оновленою дорогою та з комфортом: на Закарпатті продовжують ремонт дороги Р-21

Оновленою дорогою та з комфортом: на Закарпатті продовжують ремонт дороги Р-21
У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжується відновлення автошляху Р-21 Долина – Хуст.  Підрядна організація «ПБС» проводить ремонт одночасно у 4 напрямках.

 

Про стан робіт на ділянці від Хуста до Березового інформує Анатолій Полосков, голова Закарпатської облдержадміністрації.

«Незабаром краяни й туристи нашого регіону зможуть проїхатися новими дорогами зі справжнім комфортом», – зауважив очільник області.

За його словами, днями в с. Іза почали влаштовувати верхній шар дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. У с. Горінчово дорожники вкладають тротуари, встановлюють та вирівнюють бордюри. Невдовзі там розпочнуть роботи із влаштування верхнього шару дорожнього покриття.  Служба автомобільних доріг у Закарпатській області повідомляє, що майже на всьому автошляху вже влаштований вирівнюючий шар асфальту з крупнозернистої суміші.

«Через спеку бригаді доводиться працювати уночі, тож масштабна розбудова дорожньої інфраструктури Закарпаття продовжується!» – додав Анатолій Полосков.

Закарпатська ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів