Засідання адмінкомісії в Ужгородській міськраді: кілька ужгородців заплатять штрафи

Засідання адмінкомісії в Ужгородській міськраді: кілька ужгородців заплатять штрафи
Пів сотні протоколів розглянули напередодні на черговому засіданні адміністративної комісії в Ужгородській міській раді.

 

Більшість протоколів стосувалися порушень Правил благоустрою. Зокрема, за торгівлю у невстановлених місцях і без дозвільних документів, а також за торгівлю з автомобіля кілька ужгородців заплатять штрафи – по 340 грн, а якщо робили це не вперше – 680 грн. За продаж пива після 23:00 продавчиня магазину заплатить максимальний штраф – 6 400 грн.

За проведення земляних робіт без відповідних дозволів виконроб заплатить 1700 грн, по 1360 грн штрафу мають сплатити водій вантажівки за розлиту на дорозі бетонну суміш та ужгородець за викидання будівельного сміття у невстановленому місці.

Кільком громадянам зробили попередження, зокрема за складання сміття біля контейнера. Як зазначили на засіданні комісії, на це працівники муніципальної варти звертатимуть особливу увагу й надалі, аби попередити утворення стихійних сміттєзвалищ.

За розміщення вивісок чи інших рекламних конструкцій без дозвільних документів порушники сплатять по 850 грн. А за встановлення відкритих літніх майданчиків (терас) біля кав'ярень без дозволів  – від 850 грн до 1700 грн.

Більше половини порушників на засідання адмінкомісії не з'явилися, вони будуть змушені заплатити максимальні за свої проступки штрафи.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів