Поліцейські Виноградова та Берегова виявили в закарпатців незаконні насадження конопель

У селі Яноші, що на Берегівщині, а також у селі Нове Клинове, що поблизу Виноградова, працівники поліції виявили посіви нарковмісних рослин. Кущі конопель поліцейські вилучили та за фактом правопорушень відкрили кримінальні провадження

 

У  рамках  оперативно-профілактичних заходів "Мак" працівники поліції Закарпаття посилено працюють над виявленням незаконних посівів нарковмісних рослин, щоб  у подальшому запобігти виготовленню та поширенню будь-яких наркопродуктів.  Поліцейські офіцери громади, разом із дільничними поліцейськими оглядають дворогосподарства та присадибні ділянки жителів краю, щоб попередити про адміністративну та кримінальну відповідальність за таке правопорушення. 

Днями посів 14 кущів конопель працівники  Берегівського відділу поліції виявили у селі Яноші. Нарковмісні рослини, які мають явні ознаки культивування, 36-річний місцевий мешканець вирощував  у власному дворі. Чоловік раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за злочини пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Ще одне незаконне насадження конопель поліцейські виявили у селі Нове Клинове, що поблизу Виноградова.

Усі нарковмісні рослини поліцейські  вилучили та відправлять на експертизу. За фактами правопорушень відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України "Незаконний посів та незаконне вирощування  конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин". 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів