Як правильно і неправильно любити себе?

Як правильно і неправильно любити себе?

 

Світ щодня диктує нам свої правила: «Будь красивою», «Поправся», «Схудни». Любов до себе стала мейнстрімом, всі говорять про неї, але лише деякі дійсно закохалися в самих себе —  купили гриль Delonghi, про який завжди мріяло їх серце, навчилися відстоювати свої кордони, берегти себе від негативу. Однак стати егоїстом, не мати меж і ніколи не думати про інших — інша крайність. Важливо знайти баланс і слідувати йому.

4 кроки, щоб закохатися в себе

Відносини з собою дуже складні і вимагають терпіння. Колись буде неймовірно добре, а зараз час роботи над собою:

  • Заведіть щоденник подяки і кожен день пишіть собі «Спасибі ...» мінімум за 3 речі.

  • Зробіть те, що давно хотіли, адже ми часто відмовляємо собі в тому, що доставить нам невимовне захоплення. Наприклад, ви давно мріяли смажити соковиті стейки на грилі? Купіть його до кінця тижня. В магазині Eldorado є багато прекрасних рішень в розстрочку. 

  • Робіть те, що хочете і як хочете. Навколишні будуть засуджувати і не розуміти, але якщо ви серцем відчуваєте, що на вірному шляху, продовжуйте в тому ж дусі.

  • Навчіться відстоювати свої особисті кордони. Якщо вам щось не подобається, скажіть про це. Говоріть «Ні», сміливо і впевнено.

Влаштуйте собі вечір усамітнення і познайомтеся з самими собою: хто ви, що хотіли б робити в цьому житті, що приносить вам задоволення. Любов до себе — це щось глибоке й одночасно необхідне кожному з нас.

 

20 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів