19-річного закарпатця, який скоїв шість крадіжок, ув’язнили на 4 роки

19-річного закарпатця, який скоїв шість крадіжок, ув’язнили на 4 роки
До 4 років позбавлення волі засудили 19-річного жителя Берегівського району за крадіжки. Про це сьогодні, 9 липня, розповіла речниця прокуратури Закарпаття Катерина Хижняк.

 

За її словами, до цього хлопець двічі був засуджений за крадіжки, мав випробувальний термін, на час якого знову крав. Слідчі встановили його причетність до 6 крадіжок, більшість яких він вчинив у Виноградові.

"Чоловік проникав до помешкань місцевих мешканців, підсобних приміщень тощо. Серед викраденого майна – електроінструменти, мобільні телефони, телевізор, дитячий мотоцикл та навіть мідне погруддя. Двічі до протиправної діяльності чоловік залучав спільників, яких також засуджено", — сказала речниця.

Вона додала, що сам юнак зізнався у судовому засіданні, що злочини скоїв через відсутність постійного заробітку. Частину майна встиг продати знайомим, однак завдяки правоохоронцям усі речі повернули їх законним власникам. За остаточним вироком суду, вступ якого в законну силу очікується, йому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів