Корисні ягоди й без "хімії": на Закарпатті вже продають органічну малину і лохину

Корисні ягоди й без "хімії": на Закарпатті вже продають органічну малину і лохину
На Ужгородщині приватне підприємство вирощує вкрай корисні ягоди, що найголовніше - органічним способом, тобто, без додавання "хімікатів". Саме тому з року в рік ягода, вирощена саме тут, користується величезним попитом: краяни залюбки її купують, збирають власноруч, заморожують готують сиропи та джеми. Ще б пак: таку смакоту можна спокійно давати дітям!

 

Органічна малина і лохина висаджені на території в 12 гектарів у смт Середнє, що в Ужгородському районі. Гектари ягоди розміщені напроти заправки, їх доглядають без застосування жодних хімічних речовин. Саме тому ягода надзвичайно корисна, а продукція постійно про[одить контроль якості. 

Наразі, як інформують на підприємстві, ягода вже дозріла, її можна замовляти, забирати "з поля": вартість 1 кг лохини -   270 грн,  1 кг малини - 100 грн.

Можна домовитися і про доставку в Ужгород та Мукачево.

З приводу придбання малини і лохини, доставки, гуртових та роздрібних замовлень звертайтеся за номерами телефонів:  0997294973 (Світлана), 0635752265 (Ольга).

До слова, працівники редакції uzhgorod.net.ua вже третій рік поспіль їдять малину тільки від цього господарства.   

P.S.Наше видання вже неодноразово писало про це приватне господарство: тут справді переймаються якістю вирощеної ягоди. Крім того, ми традиційно долучаємося до ідеї підтримки своїх виробників, тож пропонуємо всім, хто зацікавлений, купувати ягоди у своїх, закарпатців!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів