Закарпатцям - на замітку: Новий зручний формат – оплата за розподіл електроенергії чере постачальника

Закарпатцям - на замітку: Новий зручний формат – оплата за розподіл електроенергії чере постачальника

 

З червня 2021 року ТОВ «Закарпатгаз Збут» надає можливість клієнтам – юридичним особам платити за послугу розподілу електричної енергії через свого постачальника.

«Оплата за розподіл через постачальника спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії. Менеджер ТОВ «Закарпатгаз Збут» формує рахунок за розподіл і за постачання електроенергії, та надсилає його клієнту. Той самий менеджер формує Акт надання послуг розподілу електроенергії і Акт приймання-передачі на постачання електроенергії. Отримані від клієнта кошти за розподіл Товариство переводить на спецрахунок оператора системи розподілу. Таким чином клієнти економлять час та ресурси, адже взаємодіють тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Людмила Сібулатова.

Рахунок на розподіл формується до 25 числа кожного місяця на наступний місяць. Так само, як і при сплаті за послугу напряму оператору системи розподілу, клієнт сплачує його на умовах 100% передплати. Ціна на послугу розподілу буде тією самою, що і при безпосередній оплаті ОСР, оскільки тарифи на розподіл електроенергії регулюються державою. При цьому, за постачання електроенергії клієнт сплачує згідно обраного ним графіку. Клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут» можуть обрати один з трьох варіантів оплати: передплата, подекадна оплата і післяплата. У будь-якому варіанті, обраному клієнтом, можливо отримувати електроенергію з оплатою за послугу розподілу через постачальника.

 

Закарпатгаз Збут

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів