На Закарпатті прикордонники знову виявили "цигарковий" безпілотник

На Закарпатті прикордонники знову виявили "цигарковий" безпілотник
Сьогодні вночі прикордонникам Чопського загону вдалося перехопити легкий літальний апарат, який, вірогідно, використовували з протиправною метою.

 

З отриманням інформації про рух безпілотника у прикордонні, військовослужбовці відділу «Соломоново» розпочали спецзаходи з пошуку місць зльоту та посадки літального апарату іосіб,можливо причетних до протиправної діяльності. До заходів долучили також мобільний та оперативно-розшуковий підрозділи Чопського загону.

У ході пошуків правоохоронцям вдалося встановити місце посадки. За допомогою тепловізора, встановленого на базі безпілотного авіаційного комплексу, прикордонники зафіксували рух невідомого літального апарата на околиці села Сюрте Ужгородського району.

На місце посадки вислали прикордонний наряд, який виявив у полі безпілотний літальний апарат планерного типу.

Варто зазначити, що це уже п’ятий випадок затримання легких літальних апаратів, які використовувалися правопорушниками з метою незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів. У двох випадках разом з безпілотниками виявляли контрабандні сигарети загальною кількістю 620 пачок.

Затриманий літальний апарат передали слідчо-оперативній групі Національної поліції. Наразі тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів