Програму «Власний дім» погодили на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради

Програму «Власний дім» погодили на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради
Програму «Власний дім» на 2021-2025 роки погодили сьогодні на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

 

Метою програми є фінансова підтримка мешканців міста у забезпеченні доступним житлом та покращенні наявного житла, впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій через надання довгострокових пільгових (під 3% річних) кредитів тим категоріям осіб, які потребують поліпшення умов проживання та мають право на користування такими позиками.

Кредитування здійснюватиметься для будівництва нового житлового будинку у розмірі до 400 тис. гривень терміном до 15 років; для добудови, реконструкції, капітального ремонту житла – до 250 тис. гривень терміном до 10 років; для придбання готового або незавершеного будівництва житла (будинку або квартири) у обсязі до 300 тис. гривень, а також на його подальшу добудову, реконструкцію та капітальний ремонт у сумі 50 тис. гривень терміном до 15 років; для будівництва інженерних мереж (газопостачання, водопостачання, водовідведення, електрозабезпечення, опалення: зокрема встановлення твердопаливного котла, топки тощо) з підключенням їх до існуючих комунікацій і за їх межами (індивідуально) у сумі до 100 тис. гривень із терміном повернення до 8 (восьми) років.

Ресурсне забезпечення програми «Власний дім» на 2021-2025 роки з державного, обласного та міського бюджетів – 55 млн грн, зокрема 18 млн грн з бюджету Ужгорода, з яких 2,3 млн грн на цей рік.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів