Відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на 5 автобусних маршрутах в Ужгороді

Відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на 5 автобусних маршрутах в Ужгороді
Чергове засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на 5 міських автобусних маршрутах відбулося сьогодні в Ужгородській міськраді. Єдиним претендентом на обслуговування чотирьох маршрутів було ТОВ «Транс-Уж X».

 

За результатами конкурсу буде відновлено перевезення маршрутом № 4 «пл. Корятовича - КПП «Ужгород» (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту) та відкоригованим на проханням ужгородців маршрутом № 19 «КПП «Ужгород» - мкр-н «Дравці» (через пл. Шандора Петефі). Договори на перевезення пасажирів цими маршрутами будуть укладені лише на один рік, оскільки транспорт «Транс-Уж X» не повністю відповідає визначеним умовам конкурсу.

Товариство також визначили переможцем конкурсу на маршрутах № 26 «в/м 555 – мкр-н Горяни – УжНУ» та № 58 «Залізничний вокзал – УжНУ», конкурс на обслуговування яких був оголошений через дострокове розірвання договорів із попереднім перевізником. Умовами конкурсу передбачено збільшення кількість автобусів на маршруті № 58. Договори з переможцем конкурсу укладуть на 5 років.

Оскільки не було претендентів на право обслуговувати маршрути № 158 «пл. Корятовича - міський цвинтар «Барвінок», конкурсний комітет рекомендував виконкому Ужгородської міськради оголосити конкурс повторно.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів