Сьогодні в Ужгородській міськраді підписали черговий меморандум про співпрацю

Сьогодні в Ужгородській міськраді підписали черговий меморандум про співпрацю
Меморандум про співробітництво для інформаційної взаємодії, підвищення якості надання послуг і правового захисту громадян та юридичних осіб уклали сьогодні Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) Михайло Думнич та голова відділення Нотаріальної палати України у Закарпатській області Олександр Парамонов.

 

Завдяки співпраці нотаріуси та реєстратори матимуть можливість користуватися інформацією, яку адмініструє Ужгородська міська рада, доступ до реєстрів, зокрема, територіальної громади, речових прав, даних міського комунального підприємства Бюро технічної інвентаризації тощо. Технічні аспекти співробітництва будуть вирішуватися в кожному конкретному випадку безпосередньо з відповідними підрозділами Ужгородської міськради.

Олександр Парамонов зазначив, що іноді важливо, скажімо, додатково перевірити нюанси щодо майна, яке відчужується, або ж при оформленні спадщини мати відомості про спадкоємців, які проживали спільно з покійним. Голова відділення Нотаріальної палати також подякував міському голові Богдану Андріїву за розуміння, що не всі питання можна вирішити на загальнодержавному рівні, багато в чому важлива співпраця саме на рівні громад. Міський голова Богдан Андріїв відзначив, що необхідно максимально захистити права громадян та юридичних структур, тому міська влада активно цьому сприятиме.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів