Смачно та корисно - де вигідно купувати європейські продукти в Україні

Смачно та корисно - де вигідно купувати європейські продукти в Україні
Сучасний швидкий темп життя змушує миттєво приймати побутові рішення, тому і в людей не вистачає часу ходити до супермаркетів, вивчати інформацію на етикетках і порівнювати цінники. З тим самим кожен хоче і зекономити, і їсти натуральну та корисну їжу.

 

Інтернет магазин delikatto.com.ua вирішує низку таких питань, оскільки пропонує покупцям натуральну продукцію з Європи, де на виробництвах ретельніше дотримуються правил виготовлення якісних продуктів. Ось, наприклад, прошутто з Італії та хамон з Іспанії виготовляються тільки зі свинячої ніжки, яка засолюється і потім дозріває близько року. М’ясо виходить неперевершене, ніжне, смачне та натуральне. В ньому зберігається багато корисних мікроелементів, вітамінів і мінералів, а також не містить глютену. 

Ще одним плюсом інтернет магазинів варто відмітити, що не потрібно ходити в пошуках необхідного товару по всьому місту. Швидко покупець може знайти в інтернеті бажану продукцію, оформити онлайн покупку та, завдяки швидкій доставці, в скорому часі отримати її. Так на Delikatto кожен українець може придбати голландський сир Гауда (обирай за посиланням), ірландський Чеддер, італійський Пармезан, неперевершений норвезький карамельний Брюност і багато інших смаколиків в Києві, Харкові, Львові, Одесі та інших великих і малих містах України. До речі, сири виготовляються з відбірного коров'ячого, козячого чи навіть овечого молока за традиційними рецептурами, які передаються з покоління в покоління. В асортименті магазину доступні дивовижні поєднання чеддера з червоним вином, віскі та лікером, голландського сира зі спаржею, оливками, томатами чи трюфелями, овечого ніжного сиру з пелюстками квітів і т. д.

Як гурманам, так і любителям смачно поїсти рекомендується скуштувати натуральні ковбаси з м'яса оленя чи дикого кабана, шинки зі свинини породи Duroc чи Iberico, оригінальні ковбасні вироби Фует, Сальчічьон, Лонганіза, Чорізо, Собрасада. Якщо ні разу не їли фуа-гра, равлики по-бургундськи, паштет з лосося чи мус з лобстера, то обов’язково посмакуйте ними. Смаковий вибух і незабутній аромат забезпечені.

Також варто зазначити, що натуральні продукти харчування при правильній обробці зберігають максимальну кількість вітамінів і мінералів, що так необхідно для здоров'я. Завдяки регулярному їх надходженні до організму покращується стан шкіри, нігтів, волосся, укріплюється імунітет, підвищується стесостійкість і гарний настрій.

 

 

 

26 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів