Як вибрати тур в Туреччину, щоб не прогадати?

Як вибрати тур в Туреччину, щоб не прогадати?

 

Вирушаючи у відпустку до моря, всі туристи сподіваються на дійсно крутий відпочинок, який залишиться у пам’яті яскравими та теплими спогадами. Саме тому більшість українців для пляжного відпочинку обирають Туреччину – ця країна славиться розвиненою інфраструктурою, високим рівнем сервісу та комфортними умовами для відпочинку кожного туриста.

Звісно, далеко не кожен тур в Туреччину гарантує, що вам сподобається на курорті. До організації відпочинку потрібно підійти з більшою ретельністю. Сьогодні ви дізнаєтесь, як запланувати ідеальний відпочинок у Туреччині та на що звертати увагу перед купівлею туру.

Як вибрати готель в Туреччині?

Обираючи тур у Туреччину, обов'язково зверніть увагу на місце проживання. Готель має бути саме таким, аби вам там було максимально комфортно відпочивати.

Пам'ятайте що тут діє одне основне правило: готелі, які розташовуються на першій береговій лінії, – це переважно старі будівлі (тому обов'язково перевірте якість ремонту в номерах). Якщо ж ви хочете жити у сучасному новому готелі, він може бути розташований трохи далі від пляжів.

На що звернути увагу при виборі готелю:

  • розмір номерів;
  • відгуки на готель;
  • умови відпочинку з дітьми (аніматори та дитячі кімнати при готелях);
  • наявність чи відсутність власного пляжу;
  • тип харчування.

Як вигідніше купити тур в Туреччину?

Туреччина вважається одним із найбюджетніших напрямків. Втім, навіть на її курортах ціни можуть різнитись в залежності від кількох факторів. Тому, якщо ви хочете зекономити на поїздці, обов’язково врахуйте, що:

  1. В країні існують я більш бюджетні, так і люксові курорти. Вартість турів між ними може різнитись приблизно на 100-200 доларів. До більш бюджетних курортів можна віднести Аланью, Анталію, Кемер. Напрямки дорожче: Мармарис, Сіде, Белек.
  2. Незважаючи на те, що купатись у морі в Туреччині можна майже протягом всього року, тут також простежується сезонність. Найбільш вигідно прилітати на відпочинок у низькі сезони: на початку весни та з середини осені. Найдорожчі тури зазвичай продаються у високий пляжний сезон – з травня до вересня.
  3. Якщо маєте змогу взяти з собою компанію (сім’ю або друзів) – обов’язково беріть. Путівки на 2-3 людей зазвичай дешевші за тури на одного.

Щоб ще більше зекономити на подорожі, обирайте гарячі путівки. Шукайте недорогі тури в Туреччину з Харкова та інших міст України на poehalisnami.kharkov.ua.

Інфраструктура курорту

У відпустку в Туреччину зазвичай їдуть як мінімум на один тиждень. Не будете ж ви цілий тиждень засмагати й купатися на пляжах. Тому так важливо, аби на курорті була зручна саме для вас інфраструктура.

Переконайтеся, що поблизу вашого готелю знаходяться всі необхідні заклади:

  • відділення банку, термінали, банкомати, обмінні пункти;
  • ресторани, бари та кафе;
  • продуктові магазини або торгові центри;
  • спа-салони та спортивні зали;
  • зупинки громадського транспорту;
  • аптека та медичні пункти.

Обираємо оптимальний тип харчування

Часто туристи обирають напрямок для відпочинку на морі між двома найпопулярнішими та найбільш вигідними варіантами: Туреччина чи Єгипет. В першу чергу це пов’язано з тим, що більшість готелів у цих країнах пропонують тип харчування «Все включено». Це максимально зручно для туристів, які не бажають витрачати час на приготування їжі або гроші на щоденне відвідування ресторанів.

Але звісно, поняття «Все включено» в кожному готелі може трактуватись по-різному. Тому перш ніж забронювати тур, узгодьте такі аспекти:

  • кількість прийомів їжі, яка може варіюватись від 3-х до 5-ти;
  • наявність дієтичного меню, яке особливо важливе для алергіків або вегетаріанців;
  • наявність спеціального дитячого меню (якщо ви подорожуєте з немовлятами та маленькими дітьми).

Одна з переваг турів до Туреччини – вигідна вартість подорожі. А якщо мати на увазі, що у вартість турів зазвичай входить все необхідне для повноцінної відпустки (переліт, трансфер, проживання, харчування, інколи - екскурсії), то ціна може навіть здатись занизькою. Користуючись нашими рекомендаціями, ви легко зможете вибрати тур, який подарує комфортний відпочинок для вас та вашої родини.

 

21 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів