Рейтинг смарт-годинників Samsung: топ-3 найкращих моделей 2021 року

Рейтинг смарт-годинників Samsung: топ-3 найкращих моделей 2021 року
Смарт-годинники Samsung відрізняються надійністю і кількістю вбудованих корисних функцій. Розглянемо 3 кращі моделі 2021 роки, які найбільше оцінили користувачі й експерти.

 

Купити часи Самсунг в будь-якому колірному рішенні, задуманому розробником, а також додаткові аксесуари можна на сайті авторизованого брендом магазину Проторія. 

Спілкування, музика, тренування і контроль безпеки: Samsung Galaxy Watch3 45 мм

Дана модель виділяється не тільки високою якістю, а й кількістю функцій, тому й посідає перше місце. Цей смарт-годинник може слідкувати за серцевим ритмом і виводити ЕКГ на дисплей, а за допомогою акселерометра розпізнавати падіння і відправляти сигнал про допомогу вибраному контакту. 

Також Watch3 45 моніторять сон, визначаючи фази глибокого і поверхневого сну. В смарт-годинник встановлено 120 програм для тренувань вдома. Також гаджет дає рекомендації щодо поліпшення бігової техніки. 

Ця модель розрахована на щільну комунікацію з телефоном. На ньому можна приймати дзвінки, дивитися не тільки вхідні повідомлення, але і попередню переписку, що допоможе залишатися в контексті розмови. 

Смарт-годинник можна під'єднати до Spotify і з їх допомогою перемикати треки. А також об'єднати всі пристрої Galaxy в одну систему. Це дозволить дивитися фотографії з галереї на годиннику або керувати музикою.  

Персональний тренер Galaxy Watch Active2 44 mm  

На другому місці все така ж сильна за якістю модель з нержавіючої сталі преміум-класу. У цього гаджета також безліч функцій, але найбільше він підійде людям, які активно стежать за своїм здоров'ям і займаються спортом.

Smart-годинник може розпізнати та відстежити більше ніж 39 вправ, 7 з яких активуються автоматично. Є вбудований інструктор, який порекомендує, як поліпшити техніку бігу. 

Також є програми, які відстежують рівень стресу. Завдяки доступу до технік медитації сервісу Calm і аналізу фаз сну гаджет допоможе знизити рівень стресу і виробити звичку здорового сну.  

Свобода самовираження: Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm 

На третьому місці годинник, який підійде для тих, кому важливо створювати цілісний і гармонійний образ. Полегшений алюмінієвий корпус з фтореластомерним ремінцем легко може стати частиною образу за допомогою Super AMOLED дисплея.

Для цього потрібно сфотографувати потрібний одяг — вбудований My Style 1 продублює колір вбрання на циферблат.

Як і попередні моделі цей гаджет буде слідкувати за рівнем стресу та допоможе знизити рівень напруження. 

 

30 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів