Огляд нового мультифункціонального комплексу KYЇVPROEKT City Space

Огляд нового мультифункціонального комплексу KYЇVPROEKT City Space

 

Незабаром у Шевченківському районі Києва, на вулиці Богдана Хмельницького, з’явиться новий поліфункціональний комплекс KYЇVPROEKT City Space. Об’єкт привертає увагу концептуальною інфраструктурою та стильними публічними просторами.

KYЇVPROEKT City Space: деталі, які важливо знати

KYЇVPROEKT City Space — проєкт модернізації будівлі «Київпроекту», реалізацією якого займаються компанії Perfect Group та SAGA Development. Ціль забудовників — перетворити історичну будівлю, що понад п’ятдесят років була місцем сили архітекторів-модерністів, в інноваційний простір, де гармонійно поєднуватимуться житлова, суспільна та комерційна складові.

На території передбачено ключові об’єкти інфраструктури для щоденного комфорту, дозвілля, розвитку та ведення бізнесу:

  • модні бутики всесвітньо відомих брендів та шоуруми українських митців;

  • SPA та фітнес-центр;

  • VR-space;

  • магазини електроніки та побутової техніки;

  • коворкінг;

  • локації для конференцій, лекцій та презентацій проєктів;

  • дитячий освітній простір та розважальні центри;

  • студії відео- та звукозапису;

  • виставковий зал;

  • флагманський супермаркет, фуд-корт та панорамний ресторан.

У дворі буде облаштовано креативні суспільні зони. Передбачено зимовий сад. Локації будуть відкритими для всіх охочих. Запроєктовано підземний паркінг, де резиденти зможуть залишати свої автівки.

Об’єкт знаходиться за декілька хвилин пішки від станції метро «Театральна». За 5–15 хвилин можна дійти до Золотих воріт, парку ім. Т. Шевченка, Софійської площі, Майдану Незалежності, Михайлівського Золотоверхого собору. Дорога до Контрактової площі займає до 10 хвилин на автівці. На відстані витягнутої руки від будинку знаходяться ресторани, бізнес-центри, театри, артпростори, сквери.

Особливості квартир у KYЇVPROEKT City Space

У будинку запроєктовано 272 квартири. Площа варіюється від 48,9 кв. м до 130,39 кв. м. Планування вільні, завдяки чому власники нерухомості зможуть організувати ергономічний простір, що максимально відповідатиме їхньому стилю життя. Висота стель — 3,3 м. З вікон відкриватиметься мальовнича панорама на історичний центр столиці.

Деталі щодо доступних варіантів та вартості нерухомості у KYЇVPROEKT City Space від SAGA та Perfect Group ви можете дізнатися, звернувшись до відділу продажу. Контакти є на офіційному вебсайті проєкту та на сторінках у соціальних мережах.

 

29 березня 2021р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів