Жіноча шпаргалка: переваги і недоліки мезотерапії

Жіноча шпаргалка: переваги і недоліки мезотерапії

 

Останнім часом в Інтернеті поширюється багато інформації про мезотерапію. Багато сайтів пишуть про її користь, але мало хто знає, як вона діє насправді, і чи може вона замінити пересадку волосся, інформує Ukr.Media.

Що таке мезотерапія

Під мезотерапією розуміють введення під шкіру спеціальної речовини, в складі якої містяться такі компоненти: вітаміни, гіалуронова кислота, амінокислоти і багато іншого.

Мезотерапія може бути різних видів: волосся, спини, обличчя, рук, стегон, живота, сідниць і зони декольте.

Мезотерапія для волосся являє собою косметологічну процедуру, яка спрямована на лікування волосся. Її процес полягає у введенні в волосяну частину шкіри голови спеціального препарату, що складається з мінералів і вітамінів. Для роботи використовують тонкі голки, які можуть пройти всередину волосяного фолікула на 2-4 мм.

У людей є багато розбіжностей щодо проведення даної процедури. Одні нею захоплюються, а інші зовсім не рекомендують це робити. Перш, ніж проводити таку процедуру, необхідно дізнатися про її недоліки і переваги.

Переваги мезотерапії

Серед основних переваг даної процедури, можна виділити наступні:

  • немає ніяких вікових обмежень, тому мезотерапію можна проводити з 18 років і до глибокої старості;
  • невелика болючість введення ін'єкції;
  • немає тривалого реабілітаційного періоду;
  • безпека проведення процедури;
  • можливість усунути косметичні дефекти і оздоровити весь організм;
  • сумісність з іншими процедурами.

Проводити мезотерапію можуть не лише жінки, але і чоловіки теж.

Недоліки мезотерапії

Кожна процедура має не лише переваги, але ще і недоліки. Основним недоліком такої процедури є її тривалість. Результат може бути помітний тільки через 1,5 роки постійних візитів і то він не буде вічним. Курс потрібно регулярно повторювати. Людям схильним до алергії можуть не підходити деякі компоненти, що містяться в складі. Крім того, може з'являтися набряклість або синці.

Деякі люди можуть боятися проводити ін'єкційну процедуру. Особливо вона викликає страх у людей з підвищеною чутливістю, їм знадобиться використовувати анестетики.

Ще одним недоліком процедури є інвазивність, яка може стати причиною появи синців і побічних реакцій, які можуть проявлятися у кожного пацієнта індивідуально. Іноді відбуваються ускладнення, такі як інфекція на шкірі, набряклість і некроз тканин.

Варто знати, що повністю впоратися з алопецією мезотерапія не зможе. Вся річ у тім, що це патологічне захворювання, від якого повністю позбутися не вийде і потрібна буде пересадка.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів