Як відрізнити оригінальний Iphone від підробки?

Як відрізнити оригінальний Iphone від підробки?

 

Ринок підроблених смартфонів Apple вважається дуже прибутковим бізнесом для брехливих і нечесних виробників мобільних пристроїв.

І якщо перші моделі фейкових iPhone було легко викрити, то зараз, завдяки практиці і ажіотажу навколо яблучних смартфонів самостійно відрізнити підробку від оригіналу буває складно.

Беручи до уваги, що вартість нових смартфонів Apple, особливо, якщо глянути на ціни нових iPhone 12 Pro, не така вже маленька, потрібно знати, як відрізнити оригінальний Айфон.

Що варто врахувати під час покупки смартфона Apple?

Можете убезпечити себе, купивши iPhone безпосередньо в сертифікованому магазині техніки Apple. А можете заощадити трохи грошей, купуючи старий смартфон Apple і дотримуючись детальної інструкції, як перевірити оригінальний чи Айфон.

Пакування від Apple

Конструкція і навіть якість обох заводських упаковок може бути дуже схожою, але обов'язково буде помітна різниця в розмірах. Справжня упаковка Apple досить компактна і відповідає розмірам смартфона, а підроблена — більша.

Додатково можна перевірити оригінальність логотипу Apple на заводській коробці, який повинен бути однорідного кольору.

Серійний номер

Кожен iPhone має свій унікальний серійний номер, який допомагає визначити оригінальність пристрою. Звірити отриману інформацію можна на офіційному сайті Apple.

Підключення та синхронізація iTunes

Показова особливість оригінального iPhone — можливість синхронізуватися з iTunes. Тільки обов'язково перевірте сумісність версії iOS та iTunes, перед тим як проводити таку перевірку.

Вбудовані програми

Базові вбудовані програми, наприклад: Контакти, Компас, Налаштування, Калькулятор, Музика і Фотографії не можна видалити, що і підтверджує оригінальність iPhone.

Функція 3D Touch

Дисплей 3D Touch в iPhone 6s і пізніших моделях є останнім етапом еволюції мультисенсорного дисплея, а також одним з ключових поліпшень.

Так що спробуйте закрити одночасно кілька додатків 2-ма пальцями, щоб перевірити працездатність Multi Touch.

Голосовий помічник Siri

Найважливіша функція, яка завжди відсутня в підробленому iPhone — голосовий помічник Siri .

Якщо цифровий помічник не розпізнає користувацький голос або з'являється помилка, значить це фейковий смартфон Apple.

Гвинти Pentalobe

Розробники Apple використовують виключно болти Pentalobe у своїх справжніх iPhone, а в підроблених яблучних смартфонах будуть помітні стандартні хрестові гвинти.

Зовнішня карта пам'яті

Моделі Apple iPhone 6s або новіше не мають вбудованих роз'ємів для зовнішніх карт пам'яті, як їх попередники.

Наприклад, якщо iPhone 12 Pro 128GB Graphite або будь-яка інша модель смартфона Apple поставляється з зовнішньої SD-картою, значить це підроблений девайс.

Фізичні кнопки

Останнім аспектом, який дає зрозуміти, як визначити чи Айфон оригінал, є розміщення фізичних кнопок.

Важливо перевірити, чи є фізичні кнопки на iPhone там, де вони повинні бути в оригінальному пристрої. Наприклад, кнопка сну /пробудження знаходиться в правому верхньому куті смартфона Apple, а регулятор гучності і повзунок дзвінків у верхньому лівому кутку.

Так що слідуючи цій детальній інструкції, можна з легкістю визначити оригінальний iPhone і заощадити чималу суму грошей!

 

19 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів