Подарунки шаленим любителям тварин

Подарунки шаленим любителям тварин
Жодне свято не обходиться без подарунків. Та що там, для них знайдеться будь-який день у році. Презенти завжди підтримуються, а якщо ще й без приводу, то вважайте себе людиною-знахідкою. Але не все так просто, як здається. Купити будь-що теж не пасує. А як знайти подарунок гідний отримувача? Як розпалити вогники у його очах? Де начерпати хоч чашечку ідей для реалізації планового збору подяк?

 

Ми знаємо, як тендітно дехто підходить до вибору подарунків. А якщо отримувач – кохана людина, це дійство легко прирівняти до пошуку квітки лотоса, десь поміж високих гір. Перестаньте замахуватись на недосяжне! Ви вже на горі. І ми допоможемо вам вибрати що саме ви даруватимете: катання на конях чи в собачих упряжках, час із тваринами на природі чи більше до душі домашній затишок і спокійні забави з улюбленцями? Гортайте нижче і знайдіть той лотос просто зараз!

Ідеї активних подарунків для чоловіків та жінок

  • Катання на конях. Презент що відноситься до екстремальних вражень. Так, а ви думали осідлати настільки велику тварину дуже просто? Та всіх нюансів навчать за час, проведений з ними. Інструктор покаже, як поладнати з твариною, стати єдиним цілим на час спільної прогулянки. Відправте свого обранця одного на “великі перегони” або вирушайте за романтично-екстремальними враженнями разом. Сертифікат на такий презент знайдете на Bodo.ua.

  • Екскурсія на оленячу ферму та годування цих тварин. Тільки уявіть: благородні тварини знаходяться всього за пару кроків від вас. Між вами наростає напруга, що не дає змоги поворухнутись. Відчуття заціпеніння від краси, яку створила природа. Провести час з цими тваринами та відчути на скільки дивовижними є не лише 7 чудес світу, а й звичайна фауна. Фаворит серед тихих та спокійних подарунків для любителів тварин!

  • Прогулянки на собачих упряжках. Всі дивились фільми, де група собак розсікає сніжні горби, немов серфінгіст хвилі. Легко, плавно, зливаючись зі стихією в одне ціле. Та думки, що потрібно їхати для такого десь аж за край світу, відкидали всі мрії на задній план. В Україні теж снігу вистачить! Гори, білий полон, великі сани та міцний погонич. Це реальність! Подаруйте коханим, друзям, знайомим омріяні моменти з того фільму. Екстремальна та захоплива подорож засніженими стежками. Для охочих, є можливість випробувати себе у ролі погонича!

Тварини вдома чи друг у подарунок

Домашній улюбленець – хороший дар для урізноманітнення життя, додавання світлих та веселих моментів. Це друг, який буде вірний завжди та підніматиме настрій кожної миті, коли вони будуть разом.

  • Людина активна та любить прогулянки, собака з радістю супроводжуватиме кожен вихід, кожну пробіжку та навіть похід на кухню

  • Заклопотана і відпочиває після роботи переглядаючи фільми по телевізору? Хороша товаришка для кота. 

  • З головою в бізнесі, часу доглядати та прибирати за ще одним активним мешканцем в хаті немає? Енергійний, заспокійливий житель водного середовища – рибка.

  • Хочеться з кимось поговорити, поспівати? Пернатий друг – папуга складе компанію в домашньому караоке.

  • Цікавий світ міні тварин? Нехай слідкує за розвитком власне створеного світу – мурашиної ферми.

  • Павук, змія, жаба, черепаха. Домашній тераріум для людини, яка не знає, що таке страх.

 

15 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів