ТОП кращих барбершопів Ужгорода

ТОП кращих барбершопів Ужгорода
Все частіше слово барбершоп зустрічається в лексиконі сучасних чоловіків. Та це не викликає здивування. Адже барбершоп – це не просто чоловіча перукарня, це ціла філософія, брутальна територія бороданів, де знаються на чоловічих зачісках.

 

Барбершопи відомі вже давно. В США вони почали з`являтися ще в 30-х роках минулого сторіччя, а вже згодом заполонили Європу. Чоловічий дух, можливість поспілкуватися виключно на чоловічі теми, вмілі майстри – все це приваблювало чоловіків в барбершоп. Поки майстер підрівнював бороду чи робив зачіску, чоловіки обговорювали останні новини, попиваючи віскі. Саме за цю атмосферу чоловіки полюбляють барбершопи і зараз.

Відмінності барбершопа від перукарні

Барбершоп – це особлива культура. Дійсно, головною відмінністю від перукарні є вузька спеціалізація. Тут обслуговують виключно чоловіків. Спочатку й майстрами могли працювати тільки чоловіки, але зараз це обмеження вже не актуальне. Але все одно більшість майстрів, котрі працюють в барбершопах саме чоловіки.

Барбери проходять навчання, відмінне від звичайних курсів перукарів. Їхнє навчання більш глибоке та специфічне. Крім основних форм зачісок, правильного користування інструментами, майбутніх барберів навчають основам психології, тонкощам спілкування з клієнтами-чоловіками. Велика частина навчальної програми присвячена бороді та вусам, тонкощам вибору форми в залежності від особливостей клієнта. І звичайно, небезпечне гоління. Майбутні цирульники освоюють навички цієї процедури, навчаються працювати з клиновидною бритвою та правильно піклуватися про шкіру обличчя свого клієнта.

Отже, різниця між перукарнею та барбершопом колосальна. В барбершопах пропонують послугу гоління та формування бороди. Цього не зустрінеш у звичайних перукарнях. Крім того, якщо говорити про зачіску, то барбери пропонують найоригінальніші та найстильніші, що ідеально впишуться в загальний образ.

Послуги барбершопів Ужгороду

В барбершопах міста пропонується стандартний набір послуг:

  • чоловіча стрижка;
  • корекція стрижки;
  • стрижка і укладка бороди;
  • маскування сивини;
  • камуфляж бороди;
  • моделювання брів та бороди;
  • дитяча стрижка.

В деяких з них також пропонуються чоловічий манікюр та педикюр, воскове видалення зайвого волосся, масаж. Однак про наявність цих послуг краще поцікавитися на офіційному сайті барбершопу.

В цілому, ціни на основні послуги не сильно відрізняються. Це можна перевірити на https://barb.ua/uk/yzhgorod/barbershopy, до того же тут можна ознайомитися з основними послугами барбершопу. Зокрема, чоловіча стрижка обійдеться від 150 до 250 грн, що залежить від рівня майстерності обраного барбера, складності зачіски. Стрижка бороди та вус обійдеться в 150-200 грн, а гоління – від 200 грн.

Ціни в барбершопах Ужгороду досить демократичні. Тому кожний чоловік може дозволити собі сміливі експерименти із зовнішністю під чітким керівництвом досвідченого майстра-барбера.

Найкращі барбершопи Ужгороду

Де ж знайти свого майстра в Ужгороді? Правильно, у найкращих барбершопах міста.

GC Barbeshop

Місце, де точно знають, як зробити «Андеркат», «Полубокс», «Фейд», «Топ Кнот». Все це чоловічі стрижки, які виконують професійні барбери. В «GC Barbeshop» надають послуги воскового видалення волосся, камуфлювання сивини, королівського гоління.

Тривалість процедури – 1 година.

Balu Barbershop

Салон «Balu Barbershop» стане саме тим місцем, куди захочеться повертатися знову й знову. Вся справа в майстрах барберах, які зроблять саме таку стрижку й зачіску, яку забажає клієнт. Також крім процедур по догляду за волоссям, пропонуються послуги стрижки вусів та бороди. Обслуговування клієнтів відбувається під звуки справжньої чоловічої музики, перегляд фільмів, чоловічі розмови. Якщо є бажання розслабитися, допоможе безкоштовний віскі або пиво.

Тривалість процедур складає 1 годину. Вартість стрижки коливається від 200 грн, догляд за бородою та вусами – від 150 грн.

Ще однією приємністю є вдале місце розташування салону. Balu Barbershop знаходиться в центрі міста, але проблем з паркуванням немає. Також на стрижку можна записатися в онлайн-режимі.

Artzavod Cutthroat

У барбершопі «Artzavod Cutthroat» можна отримати послуги, починаючи від стрижки волосся та закінчуючи камуфлюванням сивини. «Канадка», «Тенніс», «Фейд» – далеко неповний перелік модних зачісок, які вміють виконувати місцеві бербери. У доповнення до ідеальної роботи кожен клієнт може розслабитися в барі, де є кальян з великим набором різноманітного табаку, гарна музика та приємна дружня атмосфера.

В якості додаткових послуг салон пропонує зал для татуювань. Тут є можливість зробити чорно-біле та кольорове тату, створити ескіз майбутнього малюнка, видалити невдале татуювання.

Усі ціни та наявність вільних місць краще уточнювати за телефоном.

У кожному барбершопі міста працюють справжні професіонали. Вони допоможуть кожному клієнту підібрати свій індивідуальний стиль.

 

11 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів