Дослідження міжнародного кадрового порталу підтвердило лідерські позиції «АТБ» у рейтингу роботодавців

Дослідження міжнародного кадрового порталу підтвердило лідерські позиції «АТБ» у рейтингу роботодавців
Дослідження міжнародного кадрового порталу grc.ua продемонструвало, що в 2019–2020 роках компанія «АТБ» посіла найвищі позиції в рейтингу кращих роботодавців у галузі роздрібної торгівлі. Роботу в команді лідера вітчизняного ритейлу вважають привабливою більшість здобувачів вакансій.

 

За довгі роки діяльності компанія  заслужила бездоганну репутацію надійного роботодавця, в тому числі й на нашому Закарпатті. Переваги працевлаштування в «АТБ» не обмежуються стабільною заробітною платою і повним соцпакетом. Це ще й можливість безоплатно навчатися, аби стати фахівцем високого рівня, а тоді мати змогу будувати успішну кар'єру.

Мільйони українських громадян знають «АТБ» як надійного, перевіреного часом постачальника гарантовано свіжих продуктів та якісних товарів першої необхідності за максимально доступними цінами. Магазини найбільшої вітчизняної торговельної мережі кожного дня відвідують понад 4 млн українців, у тому числі й мешканці нашого Ужгорода. Компанія працює на українському ринку ритейлу вже понад чверть століття та посідає лідерські позиції одразу за багатьма показниками. Сьогодні «АТБ» є не тільки лідером галузі роздрібної торгівлі за товарообігом, географією присутності, кількістю  магазинів, обсягом сплати податків і зборів, але й найбільшим роботодавцем. На підприємствах корпорації «АТБ» працевлаштовано понад 68 тисяч осіб. Це означає, що десятки тисяч українських родин у 24 областях України, включаючи і Закарпатську, наразі мають стабільне джерело прибутку, впевненість у власному майбутньому.

При цьому міцна команда «АТБ» постійно зростає. Неухильно дотримуючись стратегії динамічного розвитку, компанія щороку відкриває близько сотні нових супермаркетів,  у 50–60 магазинах  проводить модернізацію. Завдяки цьому по всій країні створюють до десяти тисяч конче необхідних нових робочих місць. Навіть у важкому 2020-му, коли  пандемія зупинила весь світ, а економіка країни пішла на спад, прийняли перших покупців 127 нових супермаркетів «АТБ».  Тепер у 308 населених пунктах України працюють 1205 магазинів цієї мережі. Протягом року були працевлаштовані 5,5 тисяч осіб. Дехто із них уже почав будувати кар'єру в компанії.  Це вельми важливо і для жителів великих міст, і для мешканців периферії. Безробіття є однією з ключових проблем української економіки. Останніми роками фіксують масштабний відтік кваліфікованої робочої сили за кордон.

Варто підкреслити, що кадрова політика компанії спрямована на розвиток найціннішого ресурсу – людського капіталу. Щоб мати в штаті висококласних фахівців (грамотних керівників, продавців та ін.), компанія ще на початку 2000-х років розпочала їхню підготовку власним коштом. У Дніпрі  створили перший  учбовий центр «АТБ». Потім  такі центри підготовки персоналу з'явилися в Києві, Львові й Одесі. Щорічно в них підвищують кваліфікацію й отримують можливість кар'єрного зростання більш ніж 4000 осіб. Такі кадрові майстерні є гордістю компанії – вони забезпечують динамічний розвиток якісним кадровим резервом. Цікаво, що понад 85% керівників  торговельної мережі «АТБ» свого часу прийшли в компанію на найпростіші посади. Працюючи і навчаючись, вони стали фахівцями у своїй сфері й нині  піднімаються кар'єрними сходинками.

«АТБ» втримала лідерські позиції в рейтингу кращих роботодавців в українській торгівлі. За даними міжнародного кадрового порталу grc.ua (колишній HeadHunter) саме роботу в «АТБ» українці, в тому числі й мешканці Закарпаття, вважають найпривабливішою. Причому йдеться як про професіоналів, які мають багатий досвід, так і про тих, хто шукає перше робоче місце.

Крім флагмана – торговельної мережі «АТБ-Маркет» – до складу корпорації «АТБ» входять численні підприємства, які займаються управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування. Саме завдяки потужному кадровому потенціалу вони багато років є лідерами  у своїх сегментах бізнесу. Їхнє основне завдання – безперебійне забезпечення мільйонів українців, у тому числі й мешканців Закарпаття, гарантовано свіжими продуктами та якісними товарами першої необхідності за доступними цінами.

Микола Старицький

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів