"Затримок у виплаті житлових субсидій та пільг не буде", – директор департаменту соцзахисту Закарпаття

"Затримок у виплаті житлових субсидій та пільг не буде", – директор департаменту соцзахисту Закарпаття
Сьогодні у Закарпатській ОДА відбулася пресконференція директора департаменту соціального захисту населення Михайла Петрішки. Чиновник розповів про суми виплат закарпатським пільговикам та субсидіантам, а також заспокоїв: усі виплати надійдуть вчасно.

 

"За минулий рік у нас було близько 42 отримувачів субсидії і майже така сама цифра – 42 тисячі – сімей-пільговиків, які отримували додатково кошти за рахунок державного бюджету для оплати житлово-комунальних послуг. Минулого року департамент соцзахисту населення виплатив 337 мільйонів гривень отримувачам субсидії та майже 206 мільйонів для пільговиків на оплату житлово-комунальних послуг.", – поінформував Михайло Петрішка.

Із його слів, уже в першій половині січня мешканці Закарпаття змогли отримати свої кошти на рахунки або через Укрпошту. Ця сума – майже 38 мільйонів. Також він уточнив, що сьогодні департамент соцзахисту подав заявку на оплату житлових субсидій та пільг за січень загальною сумою майже 90 мільйонів гривень.

"Затримок у виплаті житлових субсидій та пільг не буде. Ми очікуємо кошти 1-2 лютого. І протягом 1-2 днів забезпечимо подачу відомостей для перерахування їх відповідним одержувачам", – повідомив Петрішка.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів