Як доглядати за шкірою обличчя? 

Як доглядати за шкірою обличчя? 

 

У будь-якому віці шкіра обличчя потребує ретельного догляду. Якщо косметичні процедури стануть приємною звичкою, то вам гарантовані молодий та свіжий вигляд обличчя, комфорт і краса. Як саме треба доглядати за шкірою?

Основні етапи догляду за обличчям

І в салонах, і в домашніх умовах догляд за обличчям — це декілька процедур, які виконують поетапно:

  1. Чищення.

  2. Тонізація.

  3. Базовий догляд.

  4. Маска.

  5. Масаж.

Масаж не завжди входить до обов'язкового догляду. Детальніше про цю процедуру можна дізнатися на https://blog.eva.ua/masazh-oblichchya-stvoryuyemo-novi-beauty-zvichki/. А от інші чотири пункти є обов'язковими.

Починати необхідно з очищення. За допомогою гелю або пінки для вмивання зі шкіри видаляються надлишки жиру та бруд, відмерлі клітини. Це дозволяє звільнити пори та підготувати шкіру до наступної процедури. Тонік дозволяє швидко відновити рівень pH після вмивання, що особливо важливо для тих, хто користується декоративною косметикою.

Як вибрати крем для обличчя?

Крем для базового догляду обирають за типом шкіри. Основні функції кремів:

  • зволоження;

  • живлення;

  • відновлення;

  • омолодження;

  • захист.

Більшість кремів розробляють спеціально для сухої, жирної або зрілої шкіри, враховуючи її потреби. Креми комплексного догляду підходять для нормальної шкіри, яка не має особливих проблем і потреб. Для зрілої шкіри найкраще обрати креми з антиоксидантами та захистом від сонячного проміння.

 

25 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів