Стало відомо, як працюватимуть під час локдауну закарпатські енергетики

Стало відомо, як працюватимуть під час локдауну закарпатські енергетики
Згідно з постановою уряду від 09 грудня 2020 р. № 1236, з 8 до 24 січня включно 2021 року в Україні діятимуть посилені карантинні обмеження. Рішення прийняте для того, щоб не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити, зокрема, і після новорічних та різдвяних свят. Як за умови локдауну працюватиме ПрАТ «Закарпаттяобленерго»?

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, що в період локдауну робота товариства організована відповідно до вимог ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», згідно з якою з метою недопущення занесення і поширення COVID-19 на території бази товариства та структурних підрозділів по районах електричних мереж введені такі обмежувальні заходи:

• на період карантину скасовано години прийому посадовими особами товариства;

• вжито заходи щодо обмеження відвідування сторонніми особами, споживачами бази товариства та структурних підрозділів по районах електричних мереж (усе спілкування із споживачами переведено на дистанційне, за можливості).

• звернутись до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» споживач може

усно:

- за допомогою засобів телефонного зв'язку на багатоканальний безкоштовний номер

0 800 50 16 20 зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України (працює

цілодобово);

- за допомогою засобів телефонного зв'язку до Інформаційно-консультативного центру

(0312) 61-94-96 або сервісного центру (0312) 61-98-54 (графік роботи: понеділок -

четвер: з 8:00 до 17:00, п'ятниця: з 8:00 до 16:00 (обідня перерва: з 12:00 до 12:48));

письмово:

- шляхом надсилання поштою на адресу Товариства (89412, вул. Головна, 57, с. Оноківці, Ужгородський район) або (М)РЕМ Товариства (перелік поштових адрес розміщений на сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго» за посиланням https://zakarpat.energy/about/contacts/);

- шляхом надсилання засканованого підписаного звернення заявника електронну адресу Товариства [email protected].

електронними засобами:

- шляхом заповнення відповідної форми натиснувши на конвертив в правому верхньому куті на сайті Товариства за посиланням https://zakarpat.energy/;

- шляхом направлення звернення через електронну абонентську книжку;

Рекомендовано споживачам протягом дії локдауну утриматись від відвідування місць масового скупчення людей. За можливості прийняти рішення про самоізоляцію, а у разі виявлення симптомів ГРВІ негайно звертатися за медичною допомогою до свого сімейного лікаря або спеціалізованого закладу.

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

12 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів