Як обрати крем для обличчя на зиму

Як обрати крем для обличчя на зиму
Якісний крем для обличчя та захисний бальзам для губ – мінімум з бьюті-засобів на період зимових холодів. У цей час шкіра страждає не лише від морозу та вітру, на неї впливає ще й опалення у квартирі та офісі. Це стає причиною сухості, лущення, дискомфорту і передчасного старіння.

 

 

Сучасні бренди пропонують нам десятки якісних, ефективних кремів, як у каталозі Lambre (https://lambre.ua/krem-dlya-oblichchya/). Який з них підійде на зиму? Пропонуємо поради, які допоможуть визначитися.

Яким має бути крем для догляду за обличчям узимку

Взимку стан шкіри змінюється, адже відбувається відчутне зневоднення. На морозі сальні залози вироблять набагато менше себуму. Як наслідок, ліпідні зв’язки розпадаються і клітинам важче зберегти вологу. Якщо шкіра лущиться, вона максимально вражена, беззахисна та чутлива.

Правила зимового догляду

В умовах холодів та пересушеного повітря навіть нормальна шкіра може стати сухою, жирна і комбінована – перетворитися на нормальну, а суха починає страждати від різкого зневоднення. Відновити гідроліпідний баланс допоможуть зволожуючі креми для обличчя. За рахунок натуральних компонентів вони “ремонтують” тріщинки та зберігають пружність шкіри.

Якщо шкіра жирна та проблемна, є вугрові висипання, відмовлятися від крему не варто. Вибирайте формули зі зволожуючими та захисними компонентами, які підходять вашому типу шкіри. У колекції Ламбре це засоби з екстрактом кори африканського дерева Enantia chlorantha, олеаноловою кислотою та екзополісахаридом, який одержують з морського планктону. Вони ефективно зволожують, запобігають появі дрібних зморшок, прибирають надмірний жирний блиск, звужують пори й уповільнюють запальні процеси. Якщо взимку не використовувати креми для лиця, вугрів на жирній шкірі з’явиться ще більше.

  • Не нехтуйте кремами з SPF. Від снігу відбивається майже вдвічі більше променів сонця, тому проблема фотостаріння залишаться такою ж актуальною, як і влітку. Якщо не подбати про захист від сонця, нові зморшки появляться швидше.
  • Живильний крем узимку має бути більш насиченим ліпідами та жировими сполуками, які зміцнюють природній бар’єр. Але обирайте формули на масляній, не водній основі. Сухій шкірі не обійтися без відновлюючих кремів глибокої дії.
  • Очищення у холодну пору року має бути делікатнім. Уникайте тоніків та засобів для демакіяжу зі вмістом спирту. Ідеальній варіант для шкіри будь-якого типу – міцелярна вода. Крихітні міцели (кульки з жиром) чудово розчиняють декоративну косметику та очищують від усіх видів забруднень.
  • Не забувайте про додатковий догляд. 2-3 рази на тиждень варто робити зволожуючі та живильні маски для обличчя. Для жирної шкіри підійдуть маски більш легкої текстури, сухій необхідні насичені. Професійну маску інколи можна замінювати свіжим банановим пюре (просто розтовкти м’якоть виделкою і додати пару крапель оливкової олії).

Наносити крем узимку необхідно за 40 хвилин до виходу на вулицю, не раніше. Інакше замість користі отримаємо переохолодження шкіри обличчя.

 

12 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів