Квартири в сучасних новобудовах без посередників

Квартири в сучасних новобудовах без посередників

 

 

Сучасність пропонує людству багато рішень для комфортного життя, у тому числі і нерухомість. Якщо ви бажаєте оселитися в новому будинку з гарними краєвидами, просторими апартаментами та всіма необхідними зручностями, то можете купити квартиру в новобудові від забудовника. Завдяки наявності великої кількості цікавих проектів такий варіант ідеально підходить практично всім – одинакам, молодятам, сім’ям з дітьми.

Відшукати квартиру і купити житло в новому ЖК без посередників ви зможете, скориставшись спеціальним сайтом Вдома Онлайн. На порталі надається актуальна інформація щодо всіх новобудов, компаній девелоперів. Також ви можете дізнатися про характеристики будинків, описи внутрішньої та навколишньої території. Обравши квартиру, ви з легкістю порівняєте оселю з іншими варіантами не тільки за важливими параметрами, але й за цінами.

Які характеристики новобудов є на сайті Вдома Онлайн?

Для зручності на сайті представлена інформація щодо наступних характеристик об’єктів:

  • компанія-забудовник та всі юридичні документи (право на ведення будівництва, відомості про генпідрядника і замовника, документи, що підтверджують право власності/оренди земельної ділянки, паспорт об’єкта, сертифікати про введення в експлуатацію);
  • локація, особливості навколишньої інфраструктури, які об’єкти розташовані поруч з новобудовою;
  • внутрішня інфраструктура (підземний паркінг, наземна автостоянка, магазини, сервісні центри, дитячі садочки, майданчики для дитячих ігор та для занять спортом, місця для відпочинку, барбекю, вигулу домашніх тварин, велопаркінг, місця для зарядки електрокарів, тераси загального користування та інше);
  • особливості будинку (будинків) – технологія будівництва, матеріали, енергоефективні рішення;
  • особливості квартир (планування, висота стелі, індивідуальне опалення, чорновий або чистовий ремонт);
  • хід будівництва з фото, відеозвітами від забудовників та таємних покупців;
  • вартість квартир;
  • актуальні знижки (за наявністю).

Зручність вибору новобудови на порталі

На Вдома Онлайн інформація про новобудови надається від девелоперів, таємних покупців, досвідчених експертів. Ви можете безкоштовно слідкувати за ходом будівництва конкретного житлового комплексу, отримувати дані про акційні пропозиції від забудовників, порівнювати ціни на квартири від різних компаній.

Користуючись порталом новобудов, ви завжди будете залишатися в курсі всіх подій на сучасному ринку нерухомості, зможете відстежувати етапи реалізації проектів будівництва від риття котловану до введення в експлуатацію. Швидко і зручно кожен зможе відшукати підходящу квартиру або комерційну нерухомість для найвигіднішої інвестиції.

 

19 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів