5 ефективних способів, щоб прискорити метаболізм взимку

5 ефективних способів, щоб прискорити метаболізм взимку

 

Взимку залишатися у формі і не повніти? Запросто, головне почати вже зараз думати про те, як підтримувати вагу в нормі і прискорений обмін речовин. Швидкість метаболізму можна підтримувати і регулювати навіть в період, коли фізична активність знижується. Дотримуйтеся наступних порад, які вам в цьому допоможуть, інформує Ukr.Media.

Пийте більше зеленого чаю

Найкраще вибрати натуральний напій, без ароматизаторів та інших добавок. У зеленому чаї міститься багато антиоксидантів, що сприяють виведенню токсинів з організму. Крім цього, помітно покращиться стан шкіри і загальне самопочуття. Зелений чай сприяє прискоренню метаболізму.

Додаткова клітковина

Саме взимку слід доповнити раціон вівсяними висівками, бобами, цвітною капустою, коричневим рисом, горіхами, артишоком, сушеними грибами і бататом. Замініть шкідливе печиво корисним яблуком, в ньому теж багато клітковини!

Медитуйте

Знайдіть свою форму медитації, адже для гарного самопочуття важливо вміти розслаблятися. Займіться дихальною гімнастикою, або динамічними медитаціями, йогою або тим, що подобається саме вам.

Важливо не переохолоджуватися

Адже через переохолодження наш організм відчуває стрес, тому обмін речовин сповільнюється. Взимку одягайтеся тепло і не мерзніть! А ще приймайте розслаблюючі ванни з аромаоліями, відвідуйте лазні і робіть собі масаж.

 

11 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів