Декілька способів зробити ваш погляд більш виразними за допомогою макіяжу

Декілька способів зробити ваш погляд більш виразними за допомогою макіяжу

 

Хочете зробити погляд більш відкритим і свіжим? Зробіть правильний макіяж, інформує Ukr.Media. Багато хто з нас хоч раз замислювалися над тим, як можна збільшити очі за допомогою макіяжу. І часто це закінчувалося класичним макіяжем панди і неприйняттям ситуації. Але все можна виправити за допомогою правильного макіяжу для збільшення очей.

Починайте з догляду за шкірою навколо очей

Припухлості і темні кола тільки обтяжують очі, а значить буде куди складніше зробити хороший макіяж. Темні кола можна приховати за допомогою консилера, якщо наносити його не лише на область під очима, але і по всій рухомій повіці, до лінії брів. Це освітлить шкіру і зробить очі виразнішими.

Хайлайтер теж стане у пригоді

Ним можна висвітлити контур брови, візуально підняти брови і "розкрити" очі. Світлі тіні персикових, рожевих і пісочних відтінків візуально розширять природний контур очей. Обов'язково придбайте світлий олівець для очей. Якщо нанести його на війковий контур, то він зробить ваші очі просто величезними.

Обов'язково замініть чорну підводку на синю!

Холодні сині і блакитні відтінки візуально роблять білки очей світлішими і яскравішими, через що самі очі здаються більшими. Не бійтеся, сміливо пробуйте сині та блакитні підводки і олівці.

Зробіть акцент на губи

Ще один спосіб зробити очі більшими — змістити акцент на губи. Забудьте про тіні, підводки і туш. Замість всього цього скористайся яскравою помадою або блиском для губ.

 

 

14 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів