Як позбутися від розтяжок за допомогою ефірних олій: топ найефективніших

Як позбутися від розтяжок за допомогою ефірних олій: топ найефективніших

 

Розтяжки з'являються на нашому тілі тоді, коли середній шар шкіри або дерма при розтягуванні розривається. Такі розриви сприяють появі шрамів, які ми і звикли називати розтяжками. Виглядають вони не дуже красиво. Для того, щоб зменшити розтяжки, можна вдатися до використання наступних ефірних олій. Їх можна наносити на шкіру, щоб позбутися від розтяжок, попередньо розбавивши з маслом-основою, інформує Ukr.Media.

Арганова олія

Її часто застосовують в косметології, вона є ефективним засобом по догляду за шкірою. Результати досліджень показали, що це масло покращує еластичність шкіри, а значить зробить менш помітними розтяжки.

Масло гіркого мигдалю

Його добувають не зі звичних нам зерен мигдалю. Це ефірна олія ефективно бореться з розтяжками, які можуть виникнути після вагітності.

Масло гіркого апельсина

Цей ефір видобувається зі шкірки цитрусових і здатне тонізувати шкіру. Правда людям з алергією і чутливою шкірою слід з обережністю користуватися цим маслом, попередньо провівши тест на реакцію шкіри.

Лавандова олія

Заспокоює, загоює рани, збільшує виробництво колагену, формує сполучну тканину.

Ефірна олія ладану

Має цілющі властивості в лікуванні шкірних захворювань, з легкістю проникає в шкіру, має корисні антиоксиданти, пом'якшує шкірні покриви.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів