Закарпаттяенергозбут просить споживачів уважно звіряти реквізити при оплаті рахунків за спожиту електроенергію

Закарпаттяенергозбут просить споживачів уважно звіряти реквізити при оплаті рахунків за спожиту електроенергію
Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» звертається до юридичних та фізичних споживачів Закарпатської області з проханням уважно читати і перевіряти реквізити рахунків при оплаті електроенергії в банкоматах, терміналах, у різноманітних платіжних системах у мережі інтернет (Приват24, Портмоне тощо), навіть у касах банківських установ!

 

Річ у тім, що час від часу через оновлення програмного забезпечення банківських установ відбуваються зміни у сформованих Вами раніше шаблонах на оплату комунальних послуг (зокрема, це стосується номерів розрахункових рахунків ТОВ «Закарпаттяенергозбут»). Через це оплачені Вами кошти можуть піти на інші рахунки, а не зарахуватися за призначенням платежу, а саме в оплату електроенергії. Це призводить до невчасного та складного за процедурою перезарахування сплачених Вами коштів на правильний рахунок.     

З огляду на це, просимо Вас звіряти розрахункові рахунки в створених Вами шаблонах в онлайн-сервісах банківських установ. Правильний рахунок завжди вказаний на платіжному документі ТОВ «Закарпаттяенергозбут». Звірити необхідні реквізити Ви також можете, перейшовши на сайт товариства за посиланням: https://zakarpatzbut.energy/pro-kompaniiu/kontakty

У разі, якщо у Вас виникли питання, Ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером телефону 0-800-50-59-60 (Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 – 12:48). Роз’яснення та допомогу Вам також можуть надати в Інформаційно-консультаційному центрі товариства за номером (0312) 42-99-92 (Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 – 12:48).

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» щиро вдячна за порозуміння та вчасну оплату і вкотре нагадує: дистанційні способи оплати – це найкраща можливість уникнути небезпеки зараження в нинішній складний час пандемії коронавірусу!

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів