Вересневі можливості: топ-8 найбільш високооплачуваних вакансій місяця

Вересневі можливості: топ-8 найбільш високооплачуваних вакансій місяця
Яким кандидатам на початку осіннього бізнес-сезону працедавці готові робити вигідні пропозиції? Кому пропонують привабливі заробітні плати, соціальний пакет, інші плюшки?

 

Аналітики сайту rоbota.ua визначили топ високооплачуваних вакансій вересня для сміливих, тих, хто хоче заробляти та впевнений у своїх силах. Пропозиції від роботодавців актуальні на цю мить та доступні для працевлаштування.

SMM-аналітик, YouTube-фахівець, таргетолог

На віддалену роботу шукають аналітика для розвитку відомого YouTube-каналу (120 000 підписників). Тема: бізнес, релігія, філософія. Заробітна плата – 83 000 грн + бонуси за результатами роботи; повний робочий день + часткова зайнятість у вихідні за запитом. Вимоги: високий рівень в аналітиці, здатність зіставляти цифри, глибоко аналізувати інформацію; досвід роботи високооплачуваного аналітика; досвід роботи у сфері інтернет-просування YouTube-каналів: від 2 років, від 3 проєктів в портфоліо (бажано); готовність постійно бути на зв’язку – електронна пошта, телефоном (в разі виникнення запиту, зокрема, у вихідні дні); знання російської або української мови, англійської (бажано); досвід оформлення звітності. Кандидат повинен мати практичний досвід роботи в Excel, навички найпростішого монтажу роликів, пошуку фото, вміти правильно ставити питання пошуковим системам (шукати інформацію).

Retention-manager

Компанія, яка спеціалізується на фінансових послугах, шукає досвідченого спеціаліста. Серед вимог до претендентів на посаду: досвід роботи на аналогічній посаді у фінансовій компанії – 6+ міс; англійська Upper-Intermediate (додаткові мови: французька, німецька); правильна усна та писемна мова; орієнтованість на результат; вміння працювати в команді; гарні аналітичні та комунікативні навички; робота з великим потоком інформації; вміння знайти спільну мову з будь-якою людиною. Роботодавець пропонує: зарплату 100 000 грн +%; клієнтів лише з Європи, скандинавських країн; премії за відмінну роботу; регулярні заходи компанії; кар’єрне зростання; комфортний офіс поблизу центра міста, робочий час з 10:00 до 19:00 (пн-пт); каву, чай, тістечка.

Magento Developer

IT-компанія шукає спеціаліста на віддалену посаду Magento 1 та Magento 2. Заробітна плата – 55 000-83 000 грн (залежить від рівня та досвіду). Від кандидатів вимагається: Magento 1 (включаючи модулі, розробку інтерфейсу та інтеграції) – досвід понад 2 роки; Magento 2 (включаючи модулі, теми, інтеграції платежів та доставки) – досвід роботи понад 2 роки; Less/SCSS/CSS – ідеальна розробка пікселів – досвід понад 3 роки; MySQL – глибоке розуміння структури, тригерів – досвід понад 3 роки. Хороші навички спілкування англійською мовою. Перевага: хороші навички роботи з Linux; Git – CI/CD.

DevOps

Банк приймає на роботу. Зацікавлені у кандидатах, які мають: 1+ років досвіду роботи інженером DevOps; 1+ років досвіду роботи з PostgreSQL, MongoDB, ELK, Redis, nginx; досвід роботи з Ansible, Terraform; сильні знання Linux (особливо CentOS), моделі OSI, балансування навантаження, кластеризації, віртуалізації, VmWare; досвід роботи з Git & Jenkins; вищу освіту; ентузіазм випробувати нові технології; можливості самонавчання; хороші комунікативні навички. Досвід роботи з RabbitMQ, KeyCloak, Apiman, Kafka буде плюсом. Працедавець пропонує: комфортне робоче середовище; «білу» зарплату – 85 000 грн; постійний розвиток професійних компетенцій та можливості професійного зростання; щорічні оплачувані відпустки (28 календарних днів).

Головний інженер (дорожнє будівництво)

Дорожньо-будівельна компанія запрошує на постійну роботу. Вимоги: вища освіта; знання процесу та технологій дорожньо-будівельних робіт; досвід від 10 років в дорожньо-будівельній сфері на керівних посадах; хороші організаторські здібності; наявність своєї команди фахівців буде великим плюсом. Умови роботи: офіційне працевлаштування; високий рівень заробітної плати – 80 000 грн, премії; повний соцпакет; офіс компанії знаходиться у м. Київ; компенсація вартості оренди житла; службове авто.

Retention German

Міжнародна компанія шукає спеціаліста для роботи в київському офісі. Серед обов’язків: надавати професійну допомогу клієнтам; робота з «гарячими» клієнтами зі Швейцарії; розвивати довгострокові відносини з клієнтами; поважати правила компанії. Роботодавець вимагає: вільне володіння німецькою; знання інших мов – буде перевагою, але не обов’язково; досвід роботи у відділі утримання буде перевагою; дотримання трудової етики; лідерські здібності. Компанія пропонує: заробітну плату 80 000 грн + бонуси (обговорюється під час співбесіди); можливість вдосконалити свої лідерські та комунікативні навички; затишний офіс біля станції метро; каву, чай, закуски; масштабні тімбілдинги та марафони.

Affiliate manager

Міжнародна компанія, яка застосовує передові методи у веденні бізнесу та управління персоналом, відкриває вакансію. Вимоги: досвід роботи Affilate менеджером обов’язковий; досвід роботи Affilate менеджером для фінансових компаній та наявність своєї напрацьованої партнерської бази (впливатиме на рівень заробітної плати); вільне володіння англійською мовою. Обов’язки: ведення партнерської мережі та залучення нових партнерів. Умови роботи: заробітна плата – 75 000 грн + додаткова винагорода за результати роботи. Графік: з пн-ср з 10.00 до 19.00; офіс в центрі міста.

Python Developer

IT-компанія запрошує в команду. Вимоги до претендентів на посаду: досвід розробки Python від 5 років; практичні навички роботи з Linux, Docker, Flask, SQLAlchemy, Pandas; досвід роботи з MsSQL/PL/SQL/PostgreSQL; знання архітектури мікросервісів; досвід роботи з RabbitMQ, Redis та Dask буде плюсом. Заробітна плата – 105 000 грн. Компанія пропонує: працевлаштування приватним підприємцем, підтримка забезпечується бухгалтерією компанії, сплачуються всі податки; медичне страхування; оплачувані лікарняні та відпустки (20 робочих днів); можливість кар’єрного та фінансового зростання; компенсацію за професійні тренінги та освіту; оплату спортивних витрат; знижки на всі товари/послуги компанії; сучасний офіс у Києві; масштабні та цікаві корпоративні заходи.

 

17 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів