Топ-5 якісних українських товарів

Топ-5 якісних українських товарів

 

Останнім часом українські виробники дивують широким асортиментом якісних товарів. З'явилося багато маленьких підприємств, які виробляють не тільки продукти, а й подарунки, одяг, меблі, косметику тощо.

Популярні товари українського виробництва

Окрім великих компаній, що виробляють товари в промислових масштабах, є багато крафтових виробництв та маленьких брендів. Вони випускають:

  • косметику, парфумерію;

  • одяг, взуття;

  • сумки, рюкзаки;

  • посуд;

  • текстиль.

Популярністю користується натуральна косметика від UaKrasa, Ua Profi, Dushka, Младна, Яка та інших брендів. Вони пропонують усе від кремів до мила ручної роботи. В Україні також випускають і парфумерію. Купити парфуми місцевого виробництва можна у BZ Parfums, Kaya Parfums, EcoVego та інших виробників. Знавці порівнюють цю продукцію з Dior та іншими європейськими брендами.

Одяг та взуття від українських виробників дуже різноманітні. Це і етностиль з характерними орнаментами та малюнками, і звичайні речі на щодень: футболки, худі, світшоти тощо. 

Багато майстерень пропонують шкіряні вироби: сумки, рюкзаки, клатчі. Bagllet, Duck Side, Keep мають широкий асортимент сумок для міста, офісу, спорту.

Керамічний посуд можна придбати у Brunch, Lihtar, Lomod та багатьох інших. Посуд та різні керамічні вироби часто купують для подарунків за кордон, оскільки вони сповнені українського колориту.

Не меншу популярність має текстиль від Okrasa, Osha, OWL. Рушники, килимки, скатертини та інші текстильні вироби завжди актуальні й потрібні в кожному домі.

 

17 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів