Як вибрати фільтри-глечики для води: поради Ecosoft

Як вибрати фільтри-глечики для води: поради Ecosoft
Фахівці Ecosoft розповіли, на що звернути увагу при покупці і як правильно доглядати за фільтр-глечиком.

 

Практично кожен хоч раз чув фразу: кожен день потрібно випивати 2 літри звичайної води. Сьогодні ця інформація здається прийомом маркетологів, адже кожен організм унікальний і вимагає різної кількості води. Але що абсолютно точно відомо — вживати слід тільки чисту воду. 

Один з найпростіших способів забезпечити себе і своїх рідних чистою водою — придбати фільтр-глечик. Він не займає багато місця, його не потрібно підключати і налаштовувати.

На користь фільтра-глечика говорить і його демократична ціна. Вартість залежить від об’єму, а також наявності додаткових аксесуарів. Наприклад, набору касет або змінних картриджів. 

Що за складом

Саме картриджі очищують воду від механічних домішок, органічних залишків і домішок хлору. Спеціальні картриджі здатні зробити навіть дуже жорстку воду придатною для пиття.  

У складі картриджів матеріали, які за властивостями дуже схожі на ті, що використовуються в стаціонарних проточних системах. В основі фільтруючого матеріалу використовують активоване вугілля, іонообмінні смоли та інші компоненти.  

Наприклад, до складу картриджа глечика Ecosoft Dewberry входить багатокомпонентна суміш Ecomix з добавкою елементів срібла. 

На що звернути увагу при покупці

Фільтри-глечики для води дозволяють при мінімальних витратах значно підвищити якість життя. Зараз на ринку представлено багато різних моделей. Перше, на що варто звернути увагу при покупці — корисний і загальний об’єм глечика.

Об’єм

Наприклад, якщо в характеристиці моделі зазначено, що загальний об’єм 3,5 літра, а корисний об'єм — 2 літра, це означає, що фільтр здатний очистити всього 2 літра. Тому для великої родини краще вибирати фільтр-глечик з великим об'ємом. 

Дизайн

Не останню роль відіграє і зовнішній вигляд фільтра-глечика. Це довгострокова покупка, тому він повинен вписуватися в інтер'єр кухні, гармоніювати за кольором і просто приносити естетичне задоволення своєму власникові. 

Як правильно доглядати за фільтром

Щоб зберегти корисні властивості фільтра-глечика, варто не забувати регулярно міняти картриджі і промивати всі деталі. 

Деталі можна мити як руками, так і в посудомийній машині. Щоб запас смачної та корисної води був завжди під рукою, краще міняти картриджі кожні 2 місяці.

 

28 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів