Посадовці міськради Ужгорода зустрілися у Кросно із партнерами із реалізації спільних грантових проєктів

Посадовці міськради Ужгорода зустрілися у Кросно із партнерами із реалізації спільних грантових проєктів
Представники Ужгородської міської ради – начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич, її заступник Дмитро Мірошніков у рамках робочої поїздки до Польщі днями зустрілися у Кросно із партнерами із реалізації спільних грантових проєктів.

 

Під час робочої зустрічі обговорили питання реалізації проєкту «Підвищення рівня доступу до медичних послуг у містах Кросно та Ужгород», що реалізовується з 2018 року. Зокрема, опрацювали питання підготовки та подання звітності за перший рік його реалізації, обговорили досягнуті результати, погодили план роботи на другий рік впровадження проєкту.

Крім того, обговорили початок реалізації ще одного спільного транскордонного проєкту – «Популяризація та збереження культурної спадщини міст Кросно та Ужгород», метою якого є промоція історичної спадщини обох міст як об’єктів інтересу кінопродюсерів. Колеги з Кросно передали підписані партнерські угоди.

Як ми вже повідомляли, передбачається проведення міжнародного кінофоруму в Ужгороді, під час якого представлять міста-партнери як локації, де необхідно знімати історичні, документальні та драматичні фільми. Шкільна молодь зможе долучитися до промоції історичної спадщини Ужгорода, буде проведено конкурс короткометражних промофільмів про Ужгород та його історію. Учасників конкурсу навчать роботі у сфері кіновиробництва (режисура, анімація, написання сценаріїв, робота із програмним забезпечення щодо відеомонтажу). Кращі роботи стануть основою для промоційного фільму про наше місто.

Під час зустрічі колеги з Кросно повідомили, що контракт про надання гранту підписано, найближчим часом надійдуть кошти для початку реалізації і почнеться активна фаза впровадження проєкту. Їй передуватиме робоча зустріч партнерів, яка відбудеться наприкінці лютого в обласному центрі Закарпаття. Партнерами від Ужгорода є управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради та ГО «Закарпатська фільмкомісія».

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів